Favoriforumum.Net Dünyada İlk 100.000'de ! Türkiye'de İlk 1500'de !

Yeni üyeler Alexa Toolbar yüklemediklerinden ek etki etmiyorlar sıralamaya şimdilik :D

Neyse yeni üyeler gelmeye devam etsin forum hep böyle aktif olsun da düşmeye razıyım :D

Yeni üyeler Alexa Toolbar yüklemediklerinden ek etki etmiyorlar sıralamaya şimdilik :D

Neyse yeni üyeler gelmeye devam etsin forum hep böyle aktif olsun da düşmeye razıyım :D

Ne yani şimdi. Dünya sıralamasında ilk 100.000'da olmayıp, Türkiye sıralamasında ilk 50.000'de olmasak site aktif olsa daha mı iyi ? :D

Dedigim gibi yönetim toplantisinda etkinlikler yapabiliriz fakat yönetim toplantisi olmuyor bir türlü.. Bu hafta sonu herkes uygun mu acaba ?

Yönetim toplantısı 15 tatile kalsın bence. Bu haftadan itibaren yani 2 Ocak'da bizim sınavlar başlayacak :)

Ne yani şimdi. Dünya sıralamasında ilk 100.000'da olmayıp, Türkiye sıralamasında ilk 50.000'de olmasak site aktif olsa daha mı iyi ? :D

Dünya sıralamasında 10000. olup sitede günlük 15-20 mesaj yazılmasındansa dünya sıralamasında 200.000. olup 1000 mesaj yazılmasını tercih ederim :)

Dedigim gibi yönetim toplantisinda etkinlikler yapabiliriz fakat yönetim toplantisi olmuyor bir türlü.. Bu hafta sonu herkes uygun mu acaba ?

Ben önümüzdeki 2 hafta boyunca uygun değilim :)

ya zaten 15 tatilde toplantı yaparız ve pokemon ve ofm turnuvalarına dönüş yaparız :D yaza da bi survivor patlattık mı tamamdır :D

Dünya sıralamasında 10000. olup sitede günlük 15-20 mesaj yazılmasındansa dünya sıralamasında 200.000. olup 1000 mesaj yazılmasını tercih ederim :)

Ben önümüzdeki 2 hafta boyunca uygun değilim :)

Ben zaten şaka yapmıştım :)

Dediğim gibi 15 tatilde yapalım daha iyi olur. Herkes tatilde olur :)

admin yükledim :D bu tam olarak ne onu bilmiyom bi açıklasana

admin yükledim :D bu tam olarak ne onu bilmiyom bi açıklasana

İnternetteki sitelerin sıralamalarını gösteren bir sayaç. Google.com 1. Facebook.com 2.sırada mesela :) Girdiğin tüm sitelerin sıralamasını görürsün bu araçla ve girdiğin sitelerin sıralamada yükselmesine katkıda bulunursun reyting cihazı gibi :):)