20 puanın var limit filan kalmamış
ama şartta ceza limiti 10 dan fazla 20 den az olanlar katılamaz diyor yani benim aşmış herşekilde katılırım
20 puanın var limit filan kalmamış
ama şartta ceza limiti 10 dan fazla 20 den az olanlar katılamaz diyor yani benim aşmış herşekilde katılırım)
beyin bulunamadı
bizim cezalar belli bir süre geçtikten sonra sıfırlanmıyormuydu yani ömür boyu sabıkalımı dolaşacağız sevmedim bu işi)
aynen o zaman ben de buna seçilmezsem sneye katılamam
bizim cezalar belli bir süre geçtikten sonra sıfırlanmıyormuydu yani ömür boyu sabıkalımı dolaşacağız sevmedim bu işi)
Aktif ceza puanın siliniyor ama aldığın cezalar sicilinde kalıcı
Başvuru yapmak için ön şartlar:
-1000 mesaj sahibi olması
-100 konu sahibi olması
-10 veya daha fazla ceza puanının olmaması
[/B][/SIZE][/COLOR]Sen daha ön şartlardan ikisini sağlamıyorsun
ama en azından yılda bi tamamen sicil bile temizlenmeli seneye napalım biz şimdi
Muhtemelen aldığın ceza 1 yılı doldurduğunda sicilinden silinir
niye cezanı arttırmayımı düşünüyorsun)
Muhtemelen aldığın ceza 1 yılı doldurduğunda sicilinden silinir
yok panpa yükselirsem favori geyik olacak forumun adı sen de admino kadar zamanda benim akranlarım süper mod olur atı alan üsküdarı geçer şimdiden emre orda sevinçten taklalar atıyor))
konuyla ilgili ön şart kolay şimdi başlasam yarım saat sonra 50 konu açarım o önemli değil cezayı nasıl halledeceğiz onun silinmesi lazımdı)
oha aga benim cezalar kaç senede bitmez
haklısın ama aldığım cezaların çoğu komik cezalar gir bak istiyosan yediğim cezalara gülersin çoğunaSürekli ceza almaya devam edersen tabi ki bitmez
haklısın ama aldığım cezaların çoğu komik cezalar gir bak istiyosan yediğim cezalara gülersin çoğuna
herkes gülmüyoki o cezaları almışsınben hep gs konusu yüzünden aldım halbuki ben kızım ne karışırımki o olaylara
bazıları karşıt görüşlü olduğumuzdan ceza veriyolar isim vermek istemiyorum anlayan anladı adalet yok bazı yerlerde bunu göreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?