FavoriForumum.Net 2012 Mayıs Moderatör Aday Değerlendirme Anketleri Açıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,405
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar https://fav10.net/f70/favoriforumum-net-2012-mayis-moderator-basvurulari-126174/ konusunda açıkladığımız moderatör başvuruları an itibariyle sona erdi.

Başvuru sürecinde 8 kişi moderatörlük için geçerli başvuru yaptılar.

Bu 8 kişi: Arslan Bey, Cenation, Danger UA!, dizi kolik, kıymetli onur, Polyanna ~, primavera, xemrexxx

Bu 8 aday için tek tek 10'ar soruluk birer değerlendirme anketleri açtık. Bu anketler başvuruların değerlendirilmesinde önemli rol oynayacaktır.

Anketlerle ilgili bilinmesi gerekenler:

• Anketler kararın alınmasında kesin rol oynamayacak sadece yardımcı olması için hazırlandı.
  • Bütün soruları tek tek, düzgün bir şekilde cevaplamanız isteniyor. Eğer bir kişinin anketlerde öne çıkmasını sağlamak amacıyla soruları dikkate almadan cevapladığı gözlenirse bu kişinin hiçbir oyu sayılmayacaktır.
  • Anketlerde kime hangi puanları verdiğinizi benim dışımda kimse görmeyecektir ve kimseye açıklanmayacaktır.
  • Anketler 28 Nisan 2012 Cumartesi Saat 22.00'da sona erecektir.
  • Moderatör başvurularının kesin sonuçları 1 Mayıs 2012 Salı günü ilan edilecektir.

Anketlere Gitmek İçin Tıklayın

onlar nasıl sorular ilk 5 in dışındayım şimdiden
adaylar da oy kullanıyo mu?

ben soruları gördükten sonra hiç şansımın olmadığını anladım

Hepsine teker teker kullandık.
Tarafsız olmaya çalıştım.

Hepsine oylarimi kullandim. Fakat buna dikkat etmeniz gerekiyor: mesela ben birisine oylarimi kullandim, yine kullanabiliyorum.. Yani keske "Bu üyeye oy kullandiniz" gibi bir yazi çiksaydi..

tanımadıklarımı inceliyom mesaj-konu falan haksızlık olmasın

Hepsine oylarimi kullandim. Fakat buna dikkat etmeniz gerekiyor: mesela ben birisine oylarimi kullandim, yine kullanabiliyorum.. Yani keske "Bu üyeye oy kullandiniz" gibi bir yazi çiksaydi..

Tekrar kullanırsan bir önceki kullandığının yerine geçer sanırım dene istersen kullanmayı.

Kullandim tekrardan baska birisine ve oylar yine kayit edildi.. Ya bir kisi 10-20 kere bir üyeye her seferinde "çok iyi derse" ne olacak? Veya süphe çekmemek için ara sira "iyi" diye kullanirsa?

3 kişi arasında geçecek.Kendi formumuzu doldurmuyoruz değil mi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...