Tesekkürler Müge, Kürsat ve Metin.
@Metin capslock'un bu videoda kullandigim resim daha uygun bence.
@Polyanna ~ Sen o resmi nerede buldun, ben 1 saat ugrastim Google görsellerde.Google görsellerde "Ian Somerhalder" yaziyorum, yine o resim çikmiyor. Ardindan "Ian Somerhalder The Vampire Diaries" yaziyorum, yine o resim çikmiyorum. Sonunda pes ettim ve bu resimi kullandim.
Bu arada Polyanna ~ 3.tanitim sen sadece "ve" degil ama "ve de" diye olacak
benim resimlerim öyle kolay bulunmaz.Çok uğraş ister. :GDG: Neyse Ian olsun yeter. :GDG:
Bence de olmalı yoksa oynamam dizinde.Tehdide bak ya.
evet canım.Salı gününe kadar tanıtımı istediğimiz yere getir. :mge:
şimdilik bu kadar daha sonra isteklerimle ilgili bir liste veririm. :mge:
Çok güzel olmuş.Bu seferki, müziğin de katkısıyla daha heyecanlı, bir de avatarlar nasıl çıkmış diye merak edip videonun insan sonuna kadar bekliyor insan.Bazı avatarlar daha uygunmuş tabi, bazıları biraz absürt durmuş ama hepsi birlikte güzel bir renk oluşturmuşlar.
Güzel videoda acaba benim avatar niye biraz değişik olmuş öyleEn azından bir beşiktaş arması koyulabilirdi
Senin avatarin da ayri bir dertti.O avatarindaki kim oldugunu bile bilmiyordum ki.. 1 saat düsündüm, Kaan neyi seviyor diye.. Hayran oldugun fan clublere baktim ve Orçun'u gördüm ve onu kullandim.
Orcun reyis iyidirde, kişilk bakımından tercih etmemBu arada resimdeki Milla Jovovich
Tamam, is isten geçti artik. 3.tanitima artik
Aklında bulunsun diye yazdımOrcun ile anılmak kötü oldu biraz ama resim ilginç güzel durmuş
Marlyn Manson'u koyucaktım avatara Allah'tan onu koymamışım.Videoda herkes korkucaktı.
Güzel olmuş,teşekkürler Furkan.Fakat daha iyisinide yapabilirsin.Söylemek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?