FavoriForumum.NET 2.Tanıtım Videosu | 2012 - Fks14 Özel Yapım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel olmuş ellerine sağlık :)

Tesekkürler Müge, Kürsat ve Metin.

@Metin capslock'un bu videoda kullandigim resim daha uygun bence. :)

@Polyanna ~ Sen o resmi nerede buldun, ben 1 saat ugrastim Google görsellerde. :D Google görsellerde "Ian Somerhalder" yaziyorum, yine o resim çikmiyor. Ardindan "Ian Somerhalder The Vampire Diaries" yaziyorum, yine o resim çikmiyorum. Sonunda pes ettim ve bu resimi kullandim. :D

Bu arada Polyanna ~ 3.tanitim sen sadece "ve" degil ama "ve de" diye olacak :D

Tesekkürler Müge, Kürsat ve Metin.

@Metin capslock'un bu videoda kullandigim resim daha uygun bence. :)

@Polyanna ~ Sen o resmi nerede buldun, ben 1 saat ugrastim Google görsellerde. :D Google görsellerde "Ian Somerhalder" yaziyorum, yine o resim çikmiyor. Ardindan "Ian Somerhalder The Vampire Diaries" yaziyorum, yine o resim çikmiyorum. Sonunda pes ettim ve bu resimi kullandim. :D

benim resimlerim öyle kolay bulunmaz. :d Çok uğraş ister. :GDG: Neyse Ian olsun yeter. :GDG:

Bu arada Polyanna ~ 3.tanitim sen sadece "ve" degil ama "ve de" diye olacak :D

Bence de olmalı yoksa oynamam dizinde. :F Tehdide bak ya. :d

Çok güzel olmuş. :) Bu seferki, müziğin de katkısıyla daha heyecanlı, bir de avatarlar nasıl çıkmış diye merak edip videonun insan sonuna kadar bekliyor insan.:D Bazı avatarlar daha uygunmuş tabi, bazıları biraz absürt durmuş ama hepsi birlikte güzel bir renk oluşturmuşlar. :)

Çok güzel olmuş. :) Bu seferki, müziğin de katkısıyla daha heyecanlı, bir de avatarlar nasıl çıkmış diye merak edip videonun insan sonuna kadar bekliyor insan.:D Bazı avatarlar daha uygunmuş tabi, bazıları biraz absürt durmuş ama hepsi birlikte güzel bir renk oluşturmuşlar. :)

Çok tesekkür ederim endgame. :)

Güzel videoda acaba benim avatar niye biraz değişik olmuş öyle:D En azından bir beşiktaş arması koyulabilirdi:D

Güzel videoda acaba benim avatar niye biraz değişik olmuş öyle:D En azından bir beşiktaş arması koyulabilirdi:D

Senin avatarin da ayri bir dertti. :D O avatarindaki kim oldugunu bile bilmiyordum ki.. 1 saat düsündüm, Kaan neyi seviyor diye.. Hayran oldugun fan clublere baktim ve Orçun'u gördüm ve onu kullandim. :D

Senin avatarin da ayri bir dertti. :D O avatarindaki kim oldugunu bile bilmiyordum ki.. 1 saat düsündüm, Kaan neyi seviyor diye.. Hayran oldugun fan clublere baktim ve Orçun'u gördüm ve onu kullandim. :D

Orcun reyis iyidirde, kişilk bakımından tercih etmem:D Bu arada resimdeki Milla Jovovich:D

Marlyn Manson'u koyucaktım avatara Allah'tan onu koymamışım.Videoda herkes korkucaktı.:D

Güzel olmuş,teşekkürler Furkan.:)Fakat daha iyisinide yapabilirsin.Söylemek istedim.:):)