FavoriForumum Hafta Sonu Turnuvaları!

6. Haftanın kazananı OzaN olmuştur, tebrik ederiz

7. Hafta için her türlü oyun isteğine açığız

Oyun isteği alınır, Bu hafta yazılısı olanlar varmı? Oyun oynayalım mı oynamayalım mı?

8. Hafta Match 4
9. Hafta Battleships
10. Hafta Final olan Haxball oynanacaktır.

7. Haftanın kazananı primavera olmuştur, tebrik ederiz

8. Hafta belirlendiği üzere Match 4 oynanacaktır, katılımları birazdan almaya başlayacağım

8. Haftanın kazananı darksaal olmuştur tebrik ederiz.

9. Haftanın oyunu önceden belirlendiği gibi Battleships konusunu birazdan açıcağım şimdiden başarılar

Haxball da ben de varım ona göre

10 Hafta için özgün birşeyler hazırlamaya çalışıyorum, katılım konusunu ne zaman açarım bilemiyorum ama önümüzdeki hafta boyuna sınav var herkesin var diye o haftayı boş geçeriz heralde
Amiral battının oynanma süresini uzatırım çarşamda haxball katılımını açarım katılım bitim süresini uzun döneme yayarım gibi olaylar olabilir, zamanı gelince en ince ayrıntısına kadar düşünürüm

Amiral Battı da oynamak istiyorum

Birdaha ki hafta ben geberdim herkesin günde 3 tane sınavı var benim 7 tane hergün

Sağlık ilk sınavı olmadım.Fizik 2 sınavı da olmadım.Din Kültü İlk Sınavı olmadım sonra her dersten sınav var yandık biz yandıııııııııııııııııııııııııkkkkk[sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif]

Amiral battı kuraları çekildi, önceden katılıyorum diye yazsaydın keşke
Benimde haftaya 5 sınavım var 1 tanesi riskli olmak üzere

Amiral battı kuraları çekildi, önceden katılıyorum diye yazsaydın keşke
Benimde haftaya 5 sınavım var 1 tanesi riskli olmak üzere

Ben düşük alsam bile hocalar sözlü notlarını 100 verip kurtarıyorlar malum okulumu değiştirecem ve yakında beni hem futbolcu olarak hem de Nihat Hatipoğlu Hocamız gibi Televizyonda görebilirsiiz

5 6 seneye kadar hepsini görebilirsiniz

İNŞALLAH

Hayırlısı
Haxball'da fire vermek istemiyorum

9. Haftada kazanan OzaN olmuştur tebriz ederim

10. Hafta konusu yani beklenen FİNAL'in konusu bu pazartesi açılıcaktır, yoğun bir ilgi bekliyorum

haxball olsun haxball sen haxball yap gör bak nasıl katılım oluyo