FavoriForumum Hafta Sonu Turnuvaları!

6. Haftanın kazananı OzaN olmuştur, tebrik ederiz:)

7. Hafta için her türlü oyun isteğine açığız:D

Oyun isteği alınır, Bu hafta yazılısı olanlar varmı? Oyun oynayalım mı oynamayalım mı?

7. Haftanın kazananı primavera olmuştur, tebrik ederiz:)

8. Hafta belirlendiği üzere Match 4 oynanacaktır, katılımları birazdan almaya başlayacağım:)

8. Haftanın kazananı darksaal olmuştur tebrik ederiz.:)

9. Haftanın oyunu önceden belirlendiği gibi Battleships konusunu birazdan açıcağım şimdiden başarılar:)

Haxball da ben de varım ona göre:D

10 Hafta için özgün birşeyler hazırlamaya çalışıyorum, katılım konusunu ne zaman açarım bilemiyorum ama önümüzdeki hafta boyuna sınav var herkesin var diye o haftayı boş geçeriz heralde:) Amiral battının oynanma süresini uzatırım çarşamda haxball katılımını açarım katılım bitim süresini uzun döneme yayarım gibi olaylar olabilir, zamanı gelince en ince ayrıntısına kadar düşünürüm:)

Amiral Battı da oynamak istiyorum:D

Birdaha ki hafta ben geberdim herkesin günde 3 tane sınavı var benim 7 tane hergün:D

Sağlık ilk sınavı olmadım.Fizik 2 sınavı da olmadım.Din Kültü İlk Sınavı olmadım sonra her dersten sınav var yandık biz yandıııııııııııııııııııııııııkkkkk[sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif]

Amiral Battı da oynamak istiyorum:D

Birdaha ki hafta ben geberdim herkesin günde 3 tane sınavı var benim 7 tane hergün:D

Sağlık ilk sınavı olmadım.Fizik 2 sınavı da olmadım.Din Kültü İlk Sınavı olmadım sonra her dersten sınav var yandık biz yandıııııııııııııııııııııııııkkkkk[sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif]

Amiral battı kuraları çekildi, önceden katılıyorum diye yazsaydın keşke:D Benimde haftaya 5 sınavım var 1 tanesi riskli olmak üzere:D

Amiral battı kuraları çekildi, önceden katılıyorum diye yazsaydın keşke:D Benimde haftaya 5 sınavım var 1 tanesi riskli olmak üzere:D

Ben düşük alsam bile hocalar sözlü notlarını 100 verip kurtarıyorlar malum okulumu değiştirecem ve yakında beni hem futbolcu olarak hem de Nihat Hatipoğlu Hocamız gibi Televizyonda görebilirsiiz:D

5 6 seneye kadar hepsini görebilirsiniz:D

İNŞALLAH:D

Ben düşük alsam bile hocalar sözlü notlarını 100 verip kurtarıyorlar malum okulumu değiştirecem ve yakında beni hem futbolcu olarak hem de Nihat Hatipoğlu Hocamız gibi Televizyonda görebilirsiiz:D

5 6 seneye kadar hepsini görebilirsiniz:D

İNŞALLAH:D

Hayırlısı:D Haxball'da fire vermek istemiyorum:)

9. Haftada kazanan OzaN olmuştur tebriz ederim:)

10. Hafta konusu yani beklenen FİNAL'in konusu bu pazartesi açılıcaktır, yoğun bir ilgi bekliyorum:)

haxball olsun haxball sen haxball yap gör bak nasıl katılım oluyo :D