FavoriForumum Hafta Sonu Turnuvaları!

4. Haftayı Zaferle sonuçturan arkadaşımız BesaleT oldu, tebrik ederiz:)

5. Hafta İçin Oyun İsteklerinizi alalım..

Online'sinde sıkıntı var sanırım orjinal lazım:D

Beyler sene olmuş 2012 halen Bilgisayarda pesmi oynuyorsunuz:D

Tamam multiplayer oynarken kuzenlerle vs. pes oynuyoruz ama pes diye diretiyorsanız helen bilemem üstüne o grafikler bile intihar sebebi:D

Valla fm bile hamachiyle oynanıyordu bence fifa 12'de oynanır diye düşünüyom :D

Son cümlelerinde çok haklısın hacı :D

PES oluyorsa yine oynarızda cidden o grafikler için söylenecek söz bulamıyorum:)

Denemek lazım, en yakın zamanda bir inceleyelim:)

Bencede incelemekde fayda var :D Yazın inceleriz :) pesin grafikleri iyi bana göre ama futbolcuların hareketleri rezalet hiç esnek değiller hele kaleciler adamlar futbolla değil voleybolla ilgilenmeliler :D

Son düzenleme:

Bencede incelemekde fayda var :D Yazın inceleriz :) pesin grafikleri iyi bana göre ama futbolcuların hareketleri rezalet hiç esnek değiller hele kaleciler adamlar futbolla değil voleybolla ilgilenmeliler :D

Bilmiyorum FIFA ile PES'i yan yana oynamış bir insan olarak grafik olarak dağlar kadar fark var:) Fifada çalım olayı yok, Pesde var ama PES'deki şut çekme stilleri biraz önde fakat çok fazla batıyor:)Yazın sen ilgilenirsen o zaman bu işlerle:D ben belki katılırım.

Survivor esintileri :D

:D:D

Bilmiyorum FIFA ile PES'i yan yana oynamış bir insan olarak grafik olarak dağlar kadar fark var:smile: Fifada çalım olayı yok, Pesde var ama PES'deki şut çekme stilleri biraz önde fakat çok fazla batıyor:smile:Yazın sen ilgilenirsen o zaman bu işlerle:biggrin: ben belki katılırım.

Aslında bana göre fifada çalım olayı var pesde yok :D ben ilgilenirim :D