Hayatında kaç DK Aslan gördün ki Aga?yav deniz harbiden hayvanlara karşı bi sempatim yok bi tek aslanları severim evde aslan beslerim aslında![]()
Hayatında kaç DK Aslan gördün ki Aga?yav deniz harbiden hayvanlara karşı bi sempatim yok bi tek aslanları severim evde aslan beslerim aslında![]()
Peki o halde merak edip bakarsan beklerim yine de.yav deniz harbiden hayvanlara karşı bi sempatim yok bi tek aslanları severim evde aslan beslerim aslında![]()
ne dakkası aga saat de sen ona samanyolunda belgeselini izledim kaç kereHayatında kaç DK Aslan gördün ki Aga?![]()
Canlı canlı diyorum ben.ne dakkası aga saat de sen ona samanyolunda belgeselini izledim kaç kere
hey maşallah şu heybete bakarmısın ya
canlı canlı nerden görüm aga ya afrikada değiliz kiCanlı canlı diyorum ben.![]()
Yurtta daha önce çekmiş olduğum ve kendimin de bizzat ağırlıklı olarak fotoğraflarda yer aldığı resimler şimdi sizlerle.
@Forumdash @xemrexxx @yakup09 @Bully @OzaN @Yakamoz-Asi @halukerogluFOX @gözlemci @sokak sanati @dizi kolik @xBUGRAx @destere @Fks14 @mrt-06 @darksaal @Ahmad @EveN @china_shangai @sürgünüm
Resimler çok başarılı özellikle 1. Resim.Yurtta daha önce çekmiş olduğum ve kendimin de bizzat ağırlıklı olarak fotoğraflarda yer aldığı resimler şimdi sizlerle.
@Forumdash @xemrexxx @yakup09 @Bully @OzaN @Yakamoz-Asi @halukerogluFOX @gözlemci @sokak sanati @dizi kolik @xBUGRAx @destere @Fks14 @mrt-06 @darksaal @Ahmad @EveN @china_shangai @sürgünüm
Evet o benim canım gibi sevdiğim bir dostum. Yurtta beni hiç yalnız bırakmaz sıpacan.2. resim çok güzel1.de su içmesi de güzel
![]()
Ben de tiksinme denen o olgu pek yok zevkle de içiririm valla suyu.Resimler çok başarılı özellikle 1. Resim.deniz köpek elinden su içiyor ağzı deyiyor eline Allahım vurun beni
![]()
Adının anlamı neEvet o benim canım gibi sevdiğim bir dostum. Yurtta beni hiç yalnız bırakmaz sıpacan.Adı da Çarlıt.
Ben de tiksinme denen o olgu pek yok zevkle de içiririm valla suyu.![]()
Bir anlamı yok aslında benim hoşlandığım bir isimdi aklıma ilk o geldi ben Çalo çalo diye seslenirdim çarlıt koydum sonra ve adını ezberledi normalde sokakta yaşayan bir canlı.Adının anlamı nebu adı sen mi verdin ?
O pozu yakalamak için köpekleri kıskandırmam lazımdı ve başardım7.resim güzelmiş.İyi poz yakalamışsın.
![]()
Benim burdan içim gittiEvet o benim canım gibi sevdiğim bir dostum. Yurtta beni hiç yalnız bırakmaz sıpacan.Adı da Çarlıt.
Ben de tiksinme denen o olgu pek yok zevkle de içiririm valla suyu.![]()
Ne kıskandırması?Bir anlamı yok aslında benim hoşlandığım bir isimdi aklıma ilk o geldi ben Çalo çalo diye seslenirdim çarlıt koydum sonra ve adını ezberledi normalde sokakta yaşayan bir canlı.Beni nerede görse tanır.
O pozu yakalamak için köpekleri kıskandırmam lazımdı ve başardım![]()
Yüzümü yalattığımı söylemeyeyim o zaman.Benim burdan içim gittisenin nasıl için elveriyor
![]()
Benle oynamak için yarışıyorlar aslında. Ben de birine yüz veriyorum öbürü de kıskançlık yapıp diğerine saldırıyor.Ne kıskandırması?![]()