FavoriForumum En Favori Üyesi Kim? (Son 15 Gün)

?

• OsmanAslan

Oy: 5 27.8%
  • Lightning Thief

Oy: 1 5.6%
  • Ulvi Ç.

Oy: 3 16.7%
  • nunu

Oy: 4 22.2%
  • xdragxx

Oy: 4 22.2%
  • Cenation

Oy: 1 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    18

Neferian

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26
Puanı
169
FF En'lerde değişikliğe gittik ve heyecanın düşmemesi için her 15 günde bir oylama yapmaya karar verdik,bundan sonra her ayın 1'inde ve 15'inde oylamalara açılacaktır,kurallarda bir değişiklik yoktur,oylarınızı verebilirsiniz.

Not:
Anket konu açıldıktan bir kaç dakika sonra aktif olacaktır,anket nerde diye sormanıza gerek yoktur.

Anketler 15 günde bir açılacağı halde 100 mesaj ve konu açma şartı arttırılmadı,bu sayede katılım daha çok arttırıldı.

Son düzenleme:
Evet kurallar aynı kendınıze oy atmanız yasak,The Killing listede özellikle seni aradım fakat konu açmamışsın bundan dolayı ankete giremedin.

hadi hacı oylarınızı verin ben öbür haftalarda hep ulviç ye verdim ama bu haftalarda daha fazla mesaj yazan osmanaslana vereceğim oyumu

Sağol. Oy verecek ya da vermeyecek herkese teşekkür ederim. Biraz klişe oldu ama neyse :D

Son düzenleme:
Geçen hafta OsmanAslan'a vermiştim. Bu hafta konu açma ve mesaj yazmada kendini geliştirerek listeye girme başarısını gösteren xdragxx veriyorum.

sağol hacı bende şimdiden bana oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum

Lightning Thief (Burak) yapma böyle kafana koymuşsun bu hafta en favori üye olmayı burada da farklı yazma

Oyumu biraz düşündükten sonra vericem.Ama heralde Ulvi Ç'ye veririm(kesin değil)