Katılmak isterim. Yalnız 1000 mesaj istemişsiniz. O koşul yok.
Zaten verdiğiniz kosullar söyle;
- En az 1000 mesajının bulunması.
- Kaliteli mesajlar yazıp, kaliteli konular açması.
- Bence bu 2li tuhaf olmus. Cunku ben forumda kişisel muhabbetlere girmiyorum ve dikkat edersenz kişisel muhabbet karsılıkli
- sohbet edenlerin mesaj sayısı yüksek. Yani adam diye post atıyor. Ben bunu yapmıyorum bu yuzden mesaj sayım az. Neyse size kalmıs.
Ha tamam . Sen alacam diyodun ya bende aldın zannettim . Şimdiden hayırlı olsun alıncada kutlarım merak etme
- - - Ekleme - - -
Ha tamam . Sen alacam diyodun ya bende aldın zannettim . Şimdiden hayırlı olsun alıncada kutlarım merak etme
1000 mesaj şartı var çünkü biraz forumda geçmişi olan hem bizim iyi tanıdığımız hem bizi iyi tanıyan kişilerin olmasını istiyoruz. Zaten 1-2 ay aktif olan bir kişi 1000 mesajı rahatlıkla geçer bunun için ekstra bir çaba göstermese bile.Katılmak isterim. Yalnız 1000 mesaj istemişsiniz. O koşul yok.
Zaten verdiğiniz kosullar söyle;
- En az 1000 mesajının bulunması.
- Kaliteli mesajlar yazıp, kaliteli konular açması.
- Bence bu 2li tuhaf olmus. Cunku ben forumda kişisel muhabbetlere girmiyorum ve dikkat edersenz kişisel muhabbet karsılıkli
- sohbet edenlerin mesaj sayısı yüksek. Yani adam diye post atıyor. Ben bunu yapmıyorum bu yuzden mesaj sayım az. Neyse size kalmıs.
Bir sürü konu oluyor ve neredeyse her konuya bakıyosun ve kaliteli mesaj yazacağın konulara girersen kaliteli yazmış olursun bu kadar basit1 ay aktif kişi geçer mi?
1000 / 30 = 33.
Günde saat başı 1 buçuk mesaj ediyor. Bu şekilde mesaj yazan insanın sureklı kalıtelı seyler yazacagını sanmıyorum. Ya karşılıklı muhabbet olur bu.. Her neyse size kalmıs elbette.
İlla mesaj yazman gerekmiyor konu da açabilirsin. Günde 33 çok bir rakam değil. 10 konu açsan ve açılan konulara (güncel haber olur, sağlık olur, reyting olur sana kalmış) yorum yazsan zaten sohbet etmeden de mesaj sayını arttırmış olursun.1 ay aktif kişi geçer mi?
1000 / 30 = 33.
Günde saat başı 1 buçuk mesaj ediyor. Bu şekilde mesaj yazan insanın sureklı kalıtelı seyler yazacagını sanmıyorum. Ya karşılıklı muhabbet olur bu.. Her neyse size kalmıs elbette.
Öyle bir şey yok ankete giriyorsan adaysındır.
Sadece anketlere girmem mümkün mü? Hakkımdaki düşüncelerin son durumunu merak ediyorum da. Ya da üyeler için de anketimsi şeyler olsun arada.
hakkında çok kötü dedikodular var endgame )) boşuna ankete girme sonuncu olursun bana bile 1000 oy anca çıkar )
Adaylıktan çekildim iddamın olmadığı yarışa hiç girmem
Baya umutluydun ne oldu da böyle bi karar verdin ?
Umutluydumda hevesim gitti gerçekçi olursak beni kimse mod yapmaz