FavoriForumum 2013 Ocak Editörlük Başvuruları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
FavoriForumum'da 2013 yılının ilk editörlük başvuruları alımı başladı. Şu an editörlük görevlerini başarıyla sürdüren Fks14, hayret bi şey, RevaN ve WesTxCoasT arkadaşlarımızın yanına birkaç tane daha editörü kadromuza katmak istiyoruz. Bunun için başvurularınızı bekliyoruz.

Editörler forumda görevli olduğu bölümlere düzenli olarak düzgün, kaliteli konular açmakla görevli kişilerdir. Bu görevlerinin karşılığı olarak ise forumda bazı ayrıcalıklara sahip olmaktadırlar.

Editörlerden bizim beklentimiz haftada 15 tane kaliteli, orijinal konu açmalarıdır. Eğer yazı yazmayı seviyorsanız ve günde 2 tane konu açarım diyorsanız bu görev tam size göre.

Editörlerde aradığımız nitelikler:

- Düzenli olarak foruma girmesi
- Daha önceden açmış olduğu ve referans olarak gösterebileceği orijinal konularının olması
- Konularında Türkçe dil kurallarına uyması ve konu düzenine özen göstermesi
- Ban cezası alacak hareketlerden kaçınması

Editörlerin sahip olduğu bazı ayrıcalıklar:

- Görevli oldukları bölümlerde onaysız konu açabilme
- Görevli oldukları bölümlerde kendi konularını gerektiğinde kilitleyebilme
- Editörlere özel odada diğer editörlerle iletişim kurabilme
- Her konunun altında konuyu görüntülemiş üyeleri görebilme
- Görünmez üyeleri görebilme
- Özel nick rengi ve rütbe resmi
- Moderatör alımlarında aday olarak başvurabilme

Başvuruda bulunmak için istediğiniz bölümleri ve açtığınız örnek bir orijinal konuyu bana özel mesaj atmanız yeterlidir.

Not: Yakın gelecekte yapılacak olan moderatörler alımları için adaylar editörler arasından belirlenecektir ve o zamana kadar başka bir editör alımı dönemi açılmayacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 5 Ocak 2013 Cumartesi 23.00

Editörlerin sahip olduğu ayrıcalıklar baya iyi, bekliyoruz yeni katılımları. :):)

Geçen sefer o kadar konu açtık yetersiz gözüktü. :))) Bu hafta baya konu açtım ama hiç biri kendi özel konum değil, alıntıydı. Komik ilginç resimler bölümüne açıyorum daha çok, bunada kendim orjinal konu yapmam imkansız. :X

Geçen sefer o kadar konu açtık yetersiz gözüktü. :))) Bu hafta baya konu açtım ama hiç biri kendi özel konum değil, alıntıydı. Komik ilginç resimler bölümüne açıyorum daha çok, bunada kendim orjinal konu yapmam imkansız. :X

Orijinal konudan kasıt konunun özel olması değil kelimelerin özel olması kendi yazın olması. :)

OzaN emreyi imza tercihinden dolayı dışlama lütfen :D

acaba ben editör olsam nasıl olur..ben büyük bir reyting potansiyelim var panpalar....:GDG:

aga vallahi başvuru yap bak bi kaç orjinal konu aç tamamdır senden iyisi olamaz

aga vallahi başvuru yap bak bi kaç orjinal konu aç tamamdır senden iyisi olamaz
sağol aga ya teşekkür...bürokrasileri sevmiyom ben..hem uçkurumuzun lastiğini zor bağlıyoz tembellikten editör olursak birde iflas eder f forum neme lazım bizden uzak olsun...:F

Başvuranlara başarılar dilerim başvurmayanlarda başvursunlar çok bir zorluğu yok. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...