FavoriForumum 1.Tic-Tac-Toe Turnuvası | KAZANAN: darksaal ve OzaN

16'da biteceğini konuda belirtmende fayda var sanırım. :)

O dakikaya kadar bulduğumuz kıt kanaat bir oyuncuydu yani belirlenmiş bir durum değildi o ana kadar gelen gelmişti:) 1 haftalık duyuru ve bir çok kişiye özelden ulaşarak bukadar oyuncu topladıysak bir sıkıntı yok benim açımdan.:)

Öte yandan turnuvayı kuran kişi benim her türlü şike bana sıkıntı vermez, değilmi?

O dakikaya kadar bulduğumuz kıt kanaat bir oyuncuydu yani belirlenmiş bir durum değildi o ana kadar gelen gelmişti:) 1 haftalık duyuru ve bir çok kişiye özelden ulaşarak bukadar oyuncu topladıysak bir sıkıntı yok benim açımdan.:)

Öte yandan turnuvayı kuran kişi benim her türlü şike bana sıkıntı vermez, değilmi?

Ben kendi açımdan söylemiştim konuda belirtmeni. Bir dahaki turnuvalarında belirtirsin belki diye önermiştim. :) Ama sen bilirsin. :)

Ben kendi açımdan söylemiştim konuda belirtmeni. Bir dahaki turnuvalarında belirtirsin belki diye önermiştim. :) Ama sen bilirsin. :)

Haklısın o konuda birşey diyemem ama bu katılım biraz enteresan bir katılım oldu, diğer oyunun türüne göre kişi sayısı belirtilebilir, teşekkürler.

Oyun başarılı bu arada ama ben nedense oynayamıyorum internet zayıflığından dolayı. :)

darksaal büyük ihtimal şampiyon olur.adam kral :D

Ben de buralardayım yaparız o zaman 1-2 saat içinde.

Bu arada turnuva bence çok iyi oldu. Yeni oyun araştırmalarına da başlayalım. kaan955 bu işi çok iyi yapıyor, bekliyoruz yeni turnuvalar. :):)

Ben de buralardayım yaparız o zaman 1-2 saat içinde.

Bu arada turnuva bence çok iyi oldu. Yeni oyun araştırmalarına da başlayalım. kaan955 bu işi çok iyi yapıyor, bekliyoruz yeni turnuvalar. :):)

Evet, bu turnuva bir öncekine göre daha zengin bir turnuva oldu, finalden sonra yeni oyun için teklifleri alabiliriz.:)

Yoo, hiç katılmayı düşünmemiştim. :) Konudaki tarih sorununun uzun süredir farkındaydım ama bugün yazmak istedim. :)

Mesajlarımdaki fazla abartının bende farkındayım fakat elimden geldiği kadar nazik olmaya çalıştım konu itibariyle.. Tarih ile ilgili sorun olduğunu düşünmüyorum kısacası.. Neden dersen sana şöyle açıklayayım ben şu 2 oyun haftasıdır olay şu.. Katılım süresi Pazar günü başlar, Cuma saat 14.00'da biter yönünde. Ben her zaman her gün bu konuyu tüm foruma duyurmaya çalıştım, ve son olarak çarşamba,perşembe özel olarak bazı arkadaşlara öm veya profiline yazarak sordum yani zorla zorla sayımız 16 oldu ve o saatten sonra satrançtaki gibi bir hatayı göze alamazdım.. Oyunlarda 2-4-8-16-32-64 kişi olması herkesin açısından iyidir o zaman denk geldi ve katılımı durdurdum.:)Her an herşey istendiği gibi sonuçlanmıyor ama haklısın bundan sonra konu kurallarında belirteceğim ve ilerleyen turnuvalarda seni bizzat bekleyeceğim konuda.:)