FavoriForumum 1.Haxball Turnuvası! | Kazanan: Frank Woods

Hayır öyle birşey demiyorum derdimi anlatamadım galiba.
Kupa gibi olsa 4'erli grup yapsak daha iyi olur.Gruptan ilk 2 çıkar vs.
Ama şimdi değil tabii ki haftaya artık

Son düzenleme:
Hayır öyle birşey demiyorum derdimi anlatamadım galiba.
Kupa gibi olsa 4'erli grup yapsak daha iyi olur.Gruptan ilk 2 çıkar vs.

Ölümüne eleştirdin en başta beni
Yani sana şuan nasıl bir karşılık vermeliyim tam olarak keştiremiyorum..

5 Haftalık seride hangi kurallara göre oynadığımız belli ben bu forumda daha önce haxball turnuvası düzenlendiysede görmedim hatta oyunu Adminin tavsiyesiyle açtım, oyun hakkında bir fikrim yoktu 3-4 gün önceye kadar

Ondan dolayı bundan sonra dertlerinizi, şu şöyle olsun sunuda şöyle yapalım diyin ki bende size daha eğlenceli bir oyun sunabileyim..

6-5 yenildiğim için sinirlendim biraz sert çıktım.Bu turnuva artık eleme sistemiyle gidecek zaten.
Ben diyorum ki haftaya kupa türü olsun 4'erli grup falan daha iyi olur tek eleme sistemi pek adaletli değil.

Capslock kur odayı yapalım maçı

kaan955 hangi siteden oynayacağız oyunu,

Beyler en iyisi masayı ben kurup link atayım size

6-5 yenildiğim için sinirlendim biraz sert çıktım.Bu turnuva artık eleme sistemiyle gidecek zaten.
Ben diyorum ki haftaya kupa türü olsun 4'erli grup falan daha iyi olur tek eleme sistemi pek adaletli değil.

Bu turnuva bittikten sonra Muhtemelen Pazar akşamı forumca takımlara bölümüp bir maç yapalım diyoruz, haftaya aynı oyunun oynanması mumkün değil gibi duruyor, yinede belli olmaz..

Haftaya olur ya niye olmasın en iyisi haxball

Ayriyeten pazar akşamı FB-GS derbisi var yatar o iş

Arkadaşlara oda açtım özel olarak uğraşıp ama zahmet edip gelmediler 10 dkdır bekliyordum ve şuan çıktım..

emreemreu 7 - Arslan Bey 6.

Arslan Bey'e de tebrikler. Son 2 saniye daha olsaydı berabere bitecekti ve sonucu uzatmalar belirleyecekti

Erken veda ettim ve açıkcası biraz üzüldüm. Emre'yi tebrik ediyorum, kazandı ve yoluna devam ediyor.

arkadaşlar biri Allah rızası için bana oyunu anlatıp öğretebilir mi