Favoriforumum Üyelerinden Ekran Karnesi

@xemrexxx ayoll ben okadar halite 1 puan muhteşem yüzyıla 3 puan verdim nasıl 1.olmuş bunlar şike yapmışsın resmen aaaaa 😱😱😱😱

izlediğim dizilerin hepsi ab total yok ki hangisini sayim
say sen yinee de

Emre sonuçlar tartışılır ya bizim forum elemanları anlamıyor yada sen kendin belirledin bazı şeyleri ))
yok valla sorabilirsin hepsine

@xemrexxx ayoll ben okadar halite 1 puan muhteşem yüzyıla 3 puan verdim nasıl 1.olmuş bunlar şike yapmışsın resmen aaaaa 😱😱😱😱
işte bir sen bir @vadikızı my ye kötü vermişiniz kalanalr hep 9-10 vermiş

İyi bir liste olmuş, eline emeğine sağlık @xemrexxx. Benim hakkımda yaptığın yorum da hoşuma gitti.

Saçma olmuş diyebilirim oy kullananlara bak
Komedi Gurubu yine iş başında ve yine güldürdünüz aynen devam
Çocuk öyle böyle o kadar emek harcamış, ama siz hemen laf sokuyorsunuz. Herkesin zevkleri sizinle aynı olmayabilir. Herkes KVP'ye, Tuba'ya veya başka bir şey bayılmayabilir yani. Ama çocuk gibi sataşmaya lüzum yok bence. Laflarınıza dikkat etmeniz ve farklı görüşlerde saygılı olmayı öğrenmek zorunda olmanız gerekiyor.

Son düzenleme:
şöyle bir bakıyorumda bende juri olarak
1.olanlar halit ergenç ve muhteşem yüztıl hoşuma gitmedi ama sonuncu olanlar tam isabet
kadınlarda tubanın ve dizilerde küçük ağanın sonuncu olması çok adaletli yerinde olmuş🙂

İşte fanatiklik gözlerini boyadıkları için anlamıyorlar laftan.

Forumun tek ağır A/B üyesi?

@xemrexxx senmi absin ben daha abyim senden

Muhteşemim 1. Olmus

Halitte 1. Olmus tebrikler

Bennu Yıldırımlarada tebrikler ( @Çiğdem- istedigin olmus tuba sonda 😱 )
Foxada Tebrikler

@xemrexxx ne olduğunu cozemedigimiz insan ne demek

Çocuk??? O çocuk her konuda sevmediği oyunculara inceden laf soksun istediğini söylesin her konusunda sevdiği dizileri ve oyuncuları 1.yapsın sonra bizden saygı beklesin avukatlık yapmak yerine bu uyarıları o çocuğada yapsan keşke
saygı bekleyen önce saygı duymayı öğrenecek

Ama bunu biz oyladik kız @xemrexxx in saibelik bi durumu yok bence zaten @Çiğdem- falan tubaya 1 verdi

Bir hesabın varsa ona söyleyebilirsin, bizi niye durduk yere işin içine soktuğunu anlayamadım. Bir yandan bize de laf etmiş oldun çünkü. Bizim suçumuz ne peki?

say sen yinee de

yok valla sorabilirsin hepsine

işte bir sen bir @vadikızı my ye kötü vermişiniz kalanalr hep 9-10 vermiş
Bilemiyorum sonuçlar aşırı saçma bizim forumdan çıkmış gibi durmuyor ))

Halk asıl seyredekceklerini seyretmemiş sanırım )))

Bir hesabın varsa ona söyleyebilirsin, bizi niye durduk yere işin içine soktuğunu anlayamadım. Bir yandan bize de laf etmiş oldun çünkü. Bizim suçumuz ne peki?
Onun msjlarını göremiyorum ben sen benim msjımdan alıntı yapıp onu koruduğun için konu buraya geldi

Ama bunu biz oyladik kız @xemrexxx in saibelik bi durumu yok bence zaten @Çiğdem- falan tubaya 1 verdi
O kişinin kurduğu bir ekipten Tuba'ya KPA'ya yada Engin'e yüksek puan vermesini beklemek hayalcilik olur zaten neyse konu bu değil zaten kendi çapınızda eğlenin ona birşey diyen yok sadece çok ciddi birşeymiş gibi gösterip havaya girmeyin bence