Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yalnız yarın sayı çıkmayabilir. Sen bana yazını gönder. Ben 5. sayıya eklerim. Bana istediğin zaman istediğin kadar yazı gönderebilirsin. Ben stok yaparım. Bu arada Emir özel mesajlarını silmen gerekiyormuş galiba sana özel mesaj gönderemiyorum.
Tamam halloldu arkadaşlar mesele. 18 Haziran gibi gazete kapanacak. O zamana kadar hafta içi çıkacak. Ama gazetemizin bağımsız bir sitesi olacak. Tabii forumumuzda da yeni sayı çıktığında duyuracağız. Yarın Emir deneme bir sayı çıkaracak kendisi site olarak.
Yapımı zor mu bilmiyorum açıkçası. O işlere Kral Alemci (Emir) bakıyor. Ben yalnızca yazıları hazırlıyorum. Gazete şu an için çıkmayacak. Ara verdik uzun bir süre.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.