Favori gazete 2. Sayı 21.05.2011

Saat 22.50-23.00 gibi aktif olursan yazıları sana yollarım. Sen de görselleştirirsin.

Tamam arkadaşlar ben çıkıyorum destekleriniz için teşekkürler.

Bir şeyler denedim. Çok fazla uğraşamadım, bu kadar oldu
Uğraşılsa çok daha iyileri de çıkartılır...

Edit hata olmuş yenileri geliyor

Ekli dosyalar

• sayfa3.jpg
    11.3 KB · Hit: 395
  • sayfa1.jpg
    10.1 KB · Hit: 470
  • sayfa4.jpg
    10.1 KB · Hit: 602
  • sayfa2.jpg
    10 KB · Hit: 482
Bence adminin verdiği programlarla denemeliyiz. En azından 1 sayı denemeliyiz. Ben çok beğendim. Adminim onları verdiğin programlarla mı yaptın?

Hayır başka bir program buldum. Basit bir şekilde güzel şeyler yapılabiliyor. Uğraşıp, detaylı bir düzenlemeyle mükemmel bir iş çıkartabilirsiniz. (Ben fazla vakit ayıramadığım için bazı yerleri epey dandik olmuş.)

Programın adı Scribus
İndirmek için:
****** Scribus from SourceForge.net

Programı kullanırken takıldığınız noktalarda yardım ederim. Ben dört sayfa yapmaya çalıştım o yüzden bazı yerler çok sıkışık oldu. Siz 6 sayfaya yayarsınız daha iyi olur. Bu şekilde iyi bir tasarım elde ederseniz herkes daha bir merakla takip eder, çalışır. Ben de ara sıra yazılarımla da destek olurum

Adminim sağol. Desteklerini ileriki sayılarda bekleyeceğiz. 3. ve 4. sayılar bu programları deneme amaçlı olacak. Favori Gazete çağ atlayacak. Programlara daha çok akşam saat 21.10'dan sonra bakabileceğim. Şimdi de biraz çalışacağım. Yarın saat 13.30 gibi gazete hazır olabilir. Bakalım. 6 sayfayı nasıl yayınlayacağız yaparsak?

6 sayfa yapılır sorun olmaz. Doldurulmazsa en kötü ihtimal spor sayfası ikiye çıkarılır. Şu anki haliyle sadece 1 haber ile doluyor çünkü

Adminim bana özelde adım adım nasıl yaptığını bunları anlatır mısın? Rica ederim. Ne olur!