Favori İtiraf

artık herkesten şüphe ettiğimi itiraf ediyorum

Ben Ahmet'im maalesef
10 yaşında olduğum zamanlarda buradaydım artık bir gün dönme vaktim gelmişti ve bu hesabı aldım
Zamanında çok çektim sizden

Banlayın beni

İnanmayan inanmasın Burak sen Ahmet kim onu bile bilmiyorsun.

+Ahmet+ benim

bende aslında tuğba teyzeyim 46 yaşındayım hobilerim kurabiye yapıp kadın günlerine gitmek ve seda sayan izlemek üzgünüm gençler

ben tazıcanım aslında geniş aileyi de seyretmem harbiden bak bu hesabı internet kafeden aldım sizi daha fazla kandıramazdım:S

üni de kopya çektim hoca yakaladı dalga geçtim pişman değilim yine olsa yine yapardım yine dalga geçerdm

Cidden gidiyorum ben.Haydi eyvallah.Ne biçim bir yere döndü burası ya.OyunTr'de takılırım sakin sakin daha iyi.

kandırılmanın şokunu mustafa gibi üstünden atamayan gillerdenim bende.. inanmıyorum hala

itiraf ediyorum msn açıkken çevrimdışı olup yazılmasın diye çok büyük çaba gösteriyorum 😱

kıcık ingilizce hocasını yüzüne topla abandım hocaya yanlışlıkla dedim ama tokatı yedim

lisede hocalarımızla halı saha maçı yapıyorduk şut kaleye şut çektim ve hocanın kafasına geldi top hocanın gözlüğü bir yana gitti kendi bir yana az kalsın sınıfta kalıyordum

itiraf ediyorum kendime oje sürmekte hiç başarılı değilim