Favori İtiraf

Ben Ahmet'im maalesef :( 10 yaşında olduğum zamanlarda buradaydım artık bir gün dönme vaktim gelmişti ve bu hesabı aldım :( Zamanında çok çektim sizden :(

Banlayın beni :(

bende aslında tuğba teyzeyim 46 yaşındayım hobilerim kurabiye yapıp kadın günlerine gitmek ve seda sayan izlemek üzgünüm gençler :(

ben tazıcanım aslında geniş aileyi de seyretmem harbiden bak bu hesabı internet kafeden aldım sizi daha fazla kandıramazdım:S

üni de kopya çektim hoca yakaladı dalga geçtim pişman değilim yine olsa yine yapardım yine dalga geçerdm :)

Cidden gidiyorum ben.Haydi eyvallah.Ne biçim bir yere döndü burası ya.OyunTr'de takılırım sakin sakin daha iyi.

kandırılmanın şokunu mustafa gibi üstünden atamayan gillerdenim bende.. inanmıyorum hala :D

itiraf ediyorum msn açıkken çevrimdışı olup yazılmasın diye çok büyük çaba gösteriyorum 😱

:D kıcık ingilizce hocasını yüzüne topla abandım hocaya yanlışlıkla dedim ama tokatı yedim:D

lisede hocalarımızla halı saha maçı yapıyorduk şut kaleye şut çektim ve hocanın kafasına geldi top hocanın gözlüğü bir yana gitti kendi bir yana az kalsın sınıfta kalıyordum :D :D