FAVORİ GAZETE- Forumumuzun Yükselen Gazetesi SAYI 1 20.05.2011

Emeginiz icin tesekkür ederim, bende destekci olurum:).

İlerleyen zamanlarda yaz döneminde bana da Gazete ile ilgili görev verirseniz. Yerine getirmekten hiç çekinmem. Ama şu sıralar yazılılarla meşgulüm. 19 Mayıs tatilinden çıkınca 15 dersten her gün 2 şer yazılı. :(

Gazetemiz ile ilgili yorumlarımı belirteyim;
Çok beğendim. Tabii ki ilk sayı olduğu için gazete görünümünde değil. Ama ilerleyen zamanlarda farklı düşüncelerim var yapabileceğimiz. Forumumuz gelişiyor bu yüzden çok memnunum.
Arkadaşımız gecelere kadar yetiştirmeye çalışmış. Emeklerine sağlık.
Bir sonrakinde yazılara renk gelir.
Sonraki fotoğraflarla desteklenir.
Daha sonra gazete gibi şekillenir.
Sonra yeni konu başlıkları eklenir.
Bir de bakmışız FavoriForum'un Favori Gazetesi ünlenir. :)
Bir şey soracağım. Gazete kaç günde bir yayınlanacak?

Kral alemci sana attığım özel mesajda zor durumda olan gazetemize nasıl destek verebileceğini yazdım. Şimdiden sağol.

Yazdığın cevaba cevap verdim ayrıntılar konusunda. Burada da söyleyeyim. Gazete cumartesi ve pazartesi 14.30 gibi yayınlanacak. Ben sana metinleri ne zaman göndereyim?

Grafikermiş galiba. Adminim en çok görüntülenen konular sıralamasını da yazsan da iki rakip gazetenin tirajlarını görsek. Ayrıca bu hafta en çok görüntülenen konular listesinde ilk 20'de FavoriGazete var mı?

Legend Killer ve The Killing bir gazete çıkaracaklar. Biz rekabet edemeyiz,diyorduk ama Kral Alemci ile gazetemiz adminimin de dediği gibi çağ atlayacak. İstersen bir yazı gönder hemen yayınlayalım :)

Şu an elimde hazır bir yazı yok ama spor ile ilgili birşeyler yaparım ziyaretçi sayfana yazıcam birşeyler oraya bak.

Gazeteyi çok beğendim. Bilgisayar veya konsol oyunları hakkındaki bilgilerimi gazetede paylaşabilirim. Mesela çıkacak oyunların tarihleri ve ne tür gelişmeler yaşadığı vs. bir çok konuyu ele alabilirim. Tabii istersen diğer güncel konularla da ilgilenebilirim ama uzmanlık alanım belli zaten oyunlar:D Bu arada bildiğim kadarıyla sanchez45 ismini lightning thief olarak değiştirdi. Yazı kurulu başkanı yerinde hala sanchez45 duruyor.

Gazeteyi çok beğendim. Bilgisayar veya konsol oyunları hakkındaki bilgilerimi gazetede paylaşabilirim. Mesela çıkacak oyunların tarihleri ve ne tür gelişmeler yaşadığı vs. bir çok konuyu ele alabilirim. Tabii istersen diğer güncel konularla da ilgilenebilirim ama uzmanlık alanım belli zaten oyunlar:D Bu arada bildiğim kadarıyla sanchez45 ismini lightning thief olarak değiştirdi. Yazı kurulu başkanı yerinde hala sanchez45 duruyor.

Ben şu anlık yazı kurulu başkanlık görevini bıraktım.Gönderebilirsem spor hakkında yazılarımı göndericem biliyorsun sınavlar vardı.

Severek her iki gruba da destek veririm gerek yazılarımla gerekse görüşlerimle.Kabul eden olursa benimle temasa geçsin arkadaşlar güzel şeyler çıkabilir.