Anlamadımtabisi de en yiler halkın tercihine bırakılmayacka şeylerdir
Anlamadımtabisi de en yiler halkın tercihine bırakılmayacka şeylerdir
diyorum ki internet ortamı çok totoş en iyileri cüriler seçmeliAnlamadım
Heh işte bunu demek için üsteliyorum yaadiyorum ki internet ortamı çok totoş en iyileri cüriler seçmeligerçi bizim cüride de çok fanfini var ama olsun
herkes adaylarını yazdı en çok yazılanlar finale kaldı yani son 5 e içlerinden de en iyisi seçilecekHeh işte bunu demek için üsteliyorum yaahangisi hangi diziyi baştan sona izliyor/izledihadi neyse bunu savunmak sana düştü zaar
Grimsi kebelek ödülleriherkes adaylarını yazdı en çok yazılanlar finale kaldı yani son 5 e içlerinden de en iyisi seçilecek
Öncekinde Herkes derken tüm forum üyeleri değil mi?(eğer öyleyse) Sanki ağza bal çalinmak gibi bişey olmuş😕(grimsi
herkes derken genel herkesti neyseÖncekinde Herkes derken tüm forum üyeleri değil mi?(eğer öyleyse) Sanki ağza bal çalinmak gibi bişey olmuş😕(
Tamam işte ağza bal çalinmiş, sen fark edememişsin yoksa çoktan itiraz ederdinherkes derken genel herkesti neyse
valla seçilenler kösemci olunca böyle sonuç çıkması normal. neyse bari burda ilgi görsün ne diyelim.hahahaha şaka mı bu liste @OzaN
seçilen adamlara bak seçilen dizilere bak bi gidin ya diriliş ertuğrul yok kösem isimli dizi var şakamısınız arkadaşlar
yarın öbür gün yayından kalkacak vasat altı bir dizi var iken rekor kıran ve müthiş bir dizi olan diriliş nasıl olmaz
kimse kusura bakmasın da sizin seçtiğiniz favorileri kim takar böyle bi komedi ve adaletsizlik görmedim!
buna anca gülerler yazık kendilerini tatmin etsinlervalla seçilenler kösemci olunca böyle sonuç çıkması normal. neyse bari burda ilgi görsün ne diyelim.
aa benim suçum yok juri başkan almamış seni özgür ayrıca @Harunnn60 a bu sefer suç bulma çünkü onuda almamış @xemrexxx ile beni aldıbeni niye jüriden dışladınız @OzaN @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60
bende listeye girmeyi başaran kendi adaylarımı yazayım
en iyi dizi
kırgın çiçekler
---------------------------------
en iyi parlak oğlan oyuncu
kenan mirzalıoğlan
-----------------------------------------
en seksi dram kızı
deniz çakır
------------------------------------------
en iyi erkek yardımcı şeysi
yurdaer okur
------------------------------------------------
en iyi kadın yardımcı şeysi
nursel köse(kerimanyak birinci seçilmezse sizin jüriliğinizi elinizden almak lazım
--------------------------------- )
en komik dizi
kardeş payı
----------------------------------
en komik oğlan
ahmet kural
---------------------------------------
en komik kız
elçin sangu (izlemedim ama kuru kıza aşığım)
---------------------------------------------
en komik yardımcı oğlan
onur büyükoğlan
---------------------------------------------
en komik yardımcı kadın
nergis kumbasar (öyle bir seçim yapmışsınızki sadece bu kadının mihrap yerinde diğerleri dökülüyor resmen)
en iyi senaryo
kırgın çiçekler
--------------------------------------------
en iyi dizi müziği
paramparça
---------------------------------------------------
en iyi yöneten
cevdet mercanbalığı
en güzel ve yakışan ikili zeynep fatih ikilisi tabiki (senaryoyu bozsalarda bu ikiliyi kimse geçemez uyum süper)
aa benim suçum yok juri başkan almamış seni özgür ayrıca @Harunnn60 a bu sefer suç bulma çünkü onuda almamış @xemrexxx ile beni aldı
Neyse önemli değil.Ben seni yazmamış mıyım. 😱
Çok özür dilerim ya, dalgınlığıma gelmiş.
@OzaN, mrt-06 da vardı jüride ekler misin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?