Fav10 Yönetici Değerlendirme Anketi / 2019

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,970
Puanı
1,061

FAV10 YÖNETİCİ DEĞERLENDİRME / 2019
Anketlerle ilgili ÖNEMLİ NOT;

Anketleri doldurduktan sonra son kısımda yer alan nick bölümüne kesinlikle nickinizi yazmanız gereklidir, nicki yazmadan oylayanların oyları geçersiz sayılır.

Yönetici Değerlendirme anketi;
Fav10 yönetim kadrosunda olmak isteyenler ne yapacak?

• Mesajlarım düzenli, konu açıyorum ve forumda aktifim diyorsan mrt-06'ya mesaj atmanız yeterli. Ancak bu ankette yeni bir yönetici alınmayacaktır başvurmanız durumunda 2020 yılında yapılacak yeni ankette seçime katılmış olacaksınız.
Yönetime yeni katılan emreemreu ankete dahil değildir.

SON OY KULLANMA TARİHİ: 15 EYLÜL 2019

AdminlerS.Mod/Moderatörler
bazingaHarunnn60
mrt-06Çiğdem
Co-AdminlerBilly Kane
AseratSherlock
xBUGRAxAhmed
YiğittXanTier
tolgab
mesmeso61
emreemreu
S.G.A.T.

İyi de ben kimin hangi mesajları sildiğini bilmiyorum. Ben buna göre değerlendirmek isiyorum. Ne olacak? Geçenlerde yönetimi eleştirdiğim mesajlarım vardı. Onları ardı ardına kim sildi merak ediyorum. Ona 0 vereceğim.

Ekleme: Haha, buna yetkimiz yokmuş. Eleştiri olmadan kusursuza yürüyebileceğinizi zannediyorsunuz.

Son düzenleme:
Reactions: cookies
Ankete katılmamızın amacı ne? Üyelerin değerlendirdikten sonra nolacak? @mrt-06

Ankete katılmamızın amacı ne? Üyelerin değerlendirdikten sonra nolacak? @mrt-06
10 senedir yapılan bir anket bu yıl içerisinde 1-2 defa yapılır yöneticilerin performansı ortaya çıkıyor ve buna bağlı olarak rütbe düşmesi/yükselmesi yaşanıyor.

2019'a ait değerlendirmeyse co adminler haricinde diğer yönetimde olanlardan sadece 2 kişiyi konular açısından aktif gördük bu sene. Çoğu kişi aktif değildi bile.
Misal @S.G.A.T. askerdeydi ve yeni geldi. Bahanesi var. Onu sağlıklı bir şekilde oylayamayız. Akitfliğine veya başka konulara ne işaretlesek doğru olmuyor.

Sadece etkinlik konularıyla ilgilenenlerinkindede tarafsız kısmında oylamakta doğru sonuçlar getirmez.

Konu taşıma kilitleme vs. konulardada bir çok konu olduğu gibi duruyor.Buna kendi konularımda dahil. Bazı etiketlerimize dönülmedi bile.

@mrt-06 boş bırakabiliyormuyuzz bazı seçenekleri? Misal S.g.a.t.'ı oylamak gibi? aktifliğine kötü demek ona haksızlık olur.
Bu arada hayırli olsun dönüşün

Reactions: S.G.A.T.
10 senedir yapılan bir anket bu yıl içerisinde 1-2 defa yapılır yöneticilerin performansı ortaya çıkıyor ve buna bağlı olarak rütbe düşmesi/yükselmesi yaşanıyor.
Ben çok klas mesajlar yazıyorum ama konu açmıyorum. Bana hangi rütbeyi verirsiniz başvursam?

Yönetimde olmak istiyorum. Bütün yılı askerdeydim ama yönetimden çıkarılmamışım, şimdi rütbeden düşmenin zamanı değil.

Reactions: Çiğdem
Tabii boş bırakılabiliyor. Teşekkürler.

Reactions: Dosi
Başarılar tüm yönetici arkadaşlara.
En adil şekilde oylamaya çalışacağız.

@mrt-06 göreve döndükten sonraki ilk icraatin hayırlı olsun canım.

Reactions: mrt-06
Değerlendirdik. Başarılar dilerim herkese.

Uzun zamandır yokum o yüzden değerlendirme yapmayacağım pek hakim değilim şu an.
Bana da en düşük puanlar gelecektir çünkü zaten aktif değilim. Emeklilik is coming.

Değerlendirmeyi onayladım çok düşük oy kullanmadım.foruma hayırlı olmasını umuyorum