aa seni fırçalama şansı vermemişsin tabi sormazsın o soruyuNormalde klasik soruyu sorardım ama şimdi satıcı, kurdoğlu vs diyeceğini bildiğim için sormuyorumbu yüzden seni terletecek sorular sorucam.
Belli yerleri işgal etmiş ve adaleti, doğruluğu, dürüstlüğü, hakkı ve hukuku savunduğunu söyleyenler... Adaleti, doğruluğu, dürüstlüğü, hakkı ve hukuku savunan sıradan birini neden sevmezler çikocum seni dinliyoruz.
Sıradan biri derken halktan birini yanı kendileriyle aynı düşünceyi savundukları halde bile kendileriyle aynı sınıfta denk görmeyebilirler ama asıl sebep geröekten doğruluğu dürüstlüğü savunmak amaçları olmadından bence
Ayy çok zor seçim @mrt-06 @Bully @Yiğitt @Harunnn60 @destere @sokak sanati ikinizi seçecem alan dördünüz ölecekŞeytanlar bizi kaçırdı ve sana iki kişinin yaşaması için hak veriyor @Bully @Yiğitt @destere @Harunnn60 @sokak sanati @mrt-06 hangimizi kurtarırdın?İki kişi seçcen diğerleri ölecek.
Mutlaka kurtarmak için iki kişi seçmen lazım seçmezsen tüm sevdiklerin ölecek.@Çiğdem-
tamam iki kişiyi kurtarmak güzelde ben kalan 4 kişinin ölümüne sebep olamam şeytanlara desemki bunların hepsini öldürün gitsin
bende gelir otururum yanınıza benle birlikte hepimizi öldürün derim bence en adaletlesi bu olur bir şansımızda olur bana sorduklarına göre benim ölmemi istemiyorlar belki zaman kazanırız bizi tutsak tutarlar ölüm konusuda ertelenir
@sokak sanati
Son düzenleme: