Son saatleri varken biraz daha sıkıştır bence. @sokak sanatisen ama senin 100 soruluk anket soruna ve ardından gelen entrika dolu sorularına bende gayet iyi karşılık verdim bence@Harunnn60 @EFE UYSAL
Son saatleri varken biraz daha sıkıştır bence. @sokak sanatisen ama senin 100 soruluk anket soruna ve ardından gelen entrika dolu sorularına bende gayet iyi karşılık verdim bence@Harunnn60 @EFE UYSAL
sen ama senin 100 soruluk anket soruna ve ardından gelen entrika dolu sorularına bende gayet iyi karşılık verdim bence@Harunnn60 @EFE UYSAL
Son saatleri varken biraz daha sıkıştır bence. @sokak sanati
Zaten her durumunda erotik ifadeleri var isabet olur
Ben de hiç girmedim sorgu odasına ramazanda girerim
Şimdi çokta meşkul etmesin ayoll final konusunu ayarlamaya çalısıyorum zahmetli bayaSon saatleri varken biraz daha sıkıştır bence. @sokak sanati
Yok hiç girmedim hiç girmek istemedim onca soru sorucaklar cevaplamak çok zaman alıyorŞimdi çokta meşkul etmesin ayoll final konusunu ayarlamaya çalısıyorum zahmetli baya
@EFE UYSAL daha önce sorgu odasına girmedinmi 😱 @sokak sanati nı salarıs üstüne ayoll 500 lük sarUyla
Zaten her durumunda erotik ifadeleri var isabet olur
Şimdi çokta meşkul etmesin ayoll final konusunu ayarlamaya çalısıyorum zahmetli baya
@EFE UYSAL daha önce sorgu odasına girmedinmi 😱 @sokak sanati nı salarıs üstüne ayoll 500 lük sarUyla
efe senin sorularını cevaplayana kadar sorgu doası süresi biter bee diğerlerine dönüş yapamazYok hiç girmedim hiç girmek istemedim onca soru sorucaklar cevaplamak çok zaman alıyor
efe senin sorularını cevaplayana kadar sorgu doası süresi biter bee diğerlerine dönüş yapamaz
Kısa cevaplar atarım gerekirse de yazarım bilmiyorum pas falan hızlı biterefe senin sorularını cevaplayana kadar sorgu doası süresi biter bee diğerlerine dönüş yapamaz
Herkes benim gibi sabırlı olmaz birisi patlar sana ayoll berkanda o potansiyel varYok ona zor sorular soracağım. Sorgu odasını terk etmek isteyecek
@sokak sanati 'nı germeyin de amannn.Herkes benim gibi sabırlı olmaz birisi patlar sana ayoll berkanda o potansiyel var
Ben de gerilebilirim tersim pistirHerkes benim gibi sabırlı olmaz birisi patlar sana ayoll berkanda o potansiyel var
Ben de gerilebilirim tersim pistir
hhaha benim yerime dövün ozaman@sokak sanati 'nı germeyin de amannn.
Herkes benim gibi sabırlı olmaz birisi patlar sana ayoll berkanda o potansiyel var
@sokak sanati 'nı germeyin de amannn.
Ben de gerilebilirim tersim pistir
Semih reis
Siz hepiniz ben tek
bu semih çok şişko ayoll geçen videoda baktım programda nasıl survivorda ayrışmıs bu ayı@sokak sanati 'nı germeyin de amannn.
Reyis şişko mubu semih çok şişko ayoll geçen videoda baktım programda nasıl survivorda ayrışmıs bu ayı
Burdaacunun bağlandıı videoda öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?