Ben burayı kastettim, @Aserat'in konusunu. Ben de es geçmemeye çalışıyorum, dikkat edersem eğer.Anlatamıyorum galiba. Kanal programlarını diyorum. Bu program değil
Ben burayı kastettim, @Aserat'in konusunu. Ben de es geçmemeye çalışıyorum, dikkat edersem eğer.Anlatamıyorum galiba. Kanal programlarını diyorum. Bu program değil
Fazla uzatmayacağım. Tamam dediğin gibi olsunBen burayı kastettim, @Aserat'in konusunu. Ben de es geçmemeye çalışıyorum, dikkat edersem eğer.
bu virüs varken türk telekomla uğraşılmaz bodrumda internetime yıldırım düşmüş fener net alıyım daha iyi @DosiHaklısın pompy
@Yiğitt sözde konuk olduğum programa gelecekti. Linkte attık oralı olmadı
Ay gelirim bu akşama, aklımda da müsait olamadım bi.@Yiğitt sözde konuk olduğum programa gelecekti. Linkte attık oralı olmadı
Söz tutmayan çok gerçekten
Bitti bile. 1 hafta boyunca konu hep upplandı.Ay gelirim bu akşama, aklımda da müsait olamadım bi.
Bodruma gideceğim Temmuz başı gibi Haziran sonu Bodrum’da internetime Yıldırım düşmüşAy gelirim bu akşama, aklımda da müsait olamadım bi.
İki kanal d dizisinin uyarlamasını yapıyorumAy gelirim bu akşama, aklımda da müsait olamadım bi.
O da mı süreliydi, ben itiraflar gibi her an uplayan konulardan sandım. Neyse bir dahakine artık.Bitti bile. 1 hafta boyunca konu hep upplandı.
Kısmet değilmiş
Sorgu Odası gibi işte. Tek fark eğlence kısmına bazı özelden sorular gelip bunları kimin sorduğunu tahmin vardı . 3 hakkın bitince sunucu açıklıyor soranı😊O da mı süreliydi, ben itiraflar gibi her an uplayan konulardan sandım. Neyse bir dahakine artık.
onu söz verip gelmeyenlere attım @Aserat la ilgisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?