Ben burayı kastettim, @Aserat'in konusunu. Ben de es geçmemeye çalışıyorum, dikkat edersem eğer.Anlatamıyorum galiba. Kanal programlarını diyorum. Bu program değil![]()
Ben burayı kastettim, @Aserat'in konusunu. Ben de es geçmemeye çalışıyorum, dikkat edersem eğer.Anlatamıyorum galiba. Kanal programlarını diyorum. Bu program değil![]()
Fazla uzatmayacağım. Tamam dediğin gibi olsunBen burayı kastettim, @Aserat'in konusunu. Ben de es geçmemeye çalışıyorum, dikkat edersem eğer.![]()
bu virüs varken türk telekomla uğraşılmaz bodrumda internetime yıldırım düşmüş fener net alıyım daha iyi @DosiHaklısın pompy![]()
@Yiğitt sözde konuk olduğum programa gelecekti. Linkte attık oralı olmadı
Ay gelirim bu akşama, aklımda da müsait olamadım bi.@Yiğitt sözde konuk olduğum programa gelecekti. Linkte attık oralı olmadı![]()
Söz tutmayan çok gerçekten![]()
Bitti bile. 1 hafta boyunca konu hep upplandı.Ay gelirim bu akşama, aklımda da müsait olamadım bi.![]()
Bodruma gideceğim Temmuz başı gibi Haziran sonu Bodrum’da internetime Yıldırım düşmüşAy gelirim bu akşama, aklımda da müsait olamadım bi.![]()
İki kanal d dizisinin uyarlamasını yapıyorumAy gelirim bu akşama, aklımda da müsait olamadım bi.![]()
O da mı süreliydi, ben itiraflar gibi her an uplayan konulardan sandım. Neyse bir dahakine artık.Bitti bile. 1 hafta boyunca konu hep upplandı.
Kısmet değilmiş![]()
Sorgu Odası gibi işte. Tek fark eğlence kısmına bazı özelden sorular gelip bunları kimin sorduğunu tahmin vardı . 3 hakkın bitince sunucu açıklıyor soranı😊O da mı süreliydi, ben itiraflar gibi her an uplayan konulardan sandım. Neyse bir dahakine artık.![]()
onu söz verip gelmeyenlere attım @Aserat la ilgisi yok