28 olmam gerek miyor mu? Geçen haftayı katmadın sanırım11. haftanın final puanları konuya eklendi.
Son 9 kişi...
Yukarıda yazmışım ya 11. hafta eklendi diye. Daha 12. haftayı eklemedim, dediğin gibi o zaman o puanlar oluyor.28 olmam gerek miyor mu? Geçen haftayı katmadın sanırım
Puanlarıma baktım da 28 de değil 29 puandayım
Aynen puanları yeniden hesapla @Yiğitt.
29 puanım var NET @batuhankaralar da 26 olması lazim
İyi de bu haftayı eklesende 1 puan eksik çıkacak. 29 puanım varYukarıda yazmışım ya 11. hafta eklendi diye. Daha 12. haftayı eklemedim, dediğin gibi o zaman o puanlar oluyor.
İyi de bu haftayı eklesende 1 puan eksik çıkacak. 29 puanım var
Kontrol ettim de sen PORSM oyununda final puanı kazanmamışsın ki, sonradan oynamışsın galiba? Ondan 5. sıraya yükselmişsin, normalde o zaman kazanmamışsın. Porsm oyununun sıralaması ve yapılan puanlar bu linkte: https://fav10.net/forum/threads/fav10-sanal-survivor-7-sezon-3-hafta-elemesi-kırmızı-takım.268153/Çivi çakma oyununda 1 puan
Penga da 4 puan
Porsm da 1 puan
Spaceinvanders 5 puan
Sponge Bob 5 puan
Twist it 4 puan
Ultra Block 4 puan
Son oyun da 5 puan
= 29 puan
@Yiğitt
Sen süre dolduktan sonra oynadın puanını kabul etmiyorum demiştin @Polat Şaşmaz a onunda haberi var çünkü sana sitem etmiştiKontrol ettim de sen PORSM oyununda final puanı kazanmamışsın ki, sonradan oynamışsın galiba? Ondan 5. sıraya yükselmişsin, normalde o zaman kazanmamışsın. Porsm oyununun sıralaması ve yapılan puanlar bu linkte: https://fav10.net/forum/threads/fav10-sanal-survivor-7-sezon-3-hafta-elemesi-kırmızı-takım.268153/
Dediğim gibi sen orada kazanmamışsın, sonradan oynamışsın öyle kazanmışsın.
Mesajları kontrol ettim de o oyunmuş @Polat ŞaşmazSen süre dolduktan sonra oynadın puanını kabul etmiyorum demiştin @Polat Şaşmaz a onunda haberi var çünkü sana sitem etmişti
hachiko korumada bende yine kurtulursam eğer güçlü birini şutlamış olacaz 14.haftada12 ve 13. hafta puanları konuya eklendi. Liderliği Polat Şaşmaz ele geçirdi!
@Çiğdem- @mrt-06 @Polat Şaşmaz @HachiKo @batuhankaralar @MasacRE-
Haftaya kim elenirse olay olacak, bakalım kim gidecek?hachiko korumada bende yine kurtulursam eğer güçlü birini şutlamış olacaz 14.haftada
Elememeye kalmamaya çalısıcam ama kalırsamda senle kalırım inş çünkü hachiko yada seni eleyebilirim diğerleri biraz zor gibi zorlarsam belki masacreHaftaya kim elenirse olay olacak, bakalım kim gidecek?
Güzel oyun da kalmadı, artık oyunlar şans gibi bir şey.Elememeye kalmamaya çalısıcam ama kalırsamda senle kalırım inş çünkü hachiko yada seni eleyebilirim diğerleri biraz zor gibi zorlarsam belki masacre
adam akıllı oyun seç ayoll bana gıcıklık olsun diye seçiyorsun sonra ben puan alıyorum sen elemeye kalıyorsun ilahi adaletGüzel oyun da kalmadı, artık oyunlar şans gibi bir şey.
Sana gıcıklık olsun diye niye seçeyim?adam akıllı oyun seç ayoll bana gıcıklık olsun diye seçiyorsun sonra ben puan alıyorum sen elemeye kalıyorsun ilahi adalet
aa eleneyim diyeSana gıcıklık olsun diye niye seçeyim?