Ama Survivor'da kendini elemek diye bir şey yok kioyun sinirimi bozdu ondan yaptım
yok kalsın bu şekilde kullandım oyumu bu şekilde kalsınAma Survivor'da kendini elemek diye bir şey yok ki
@Yiğitt turkuazz'a oy değiştirme hakkını vermeni talep ediyoruz
aslında poalto geçebilirmişsin cnm yaa mutfağa gitmem gerekti oyunuda oyüzden bırakmıstım keşke vaktim oslaydı mesajını görseydimde topu şıkıstırmayı öğretseydim ama ozamanda 2.sırayı alıp bizi tehrikeyede sokabilirdin böyle hayırlısıdamı olmus bilemedim ayollBu hafta final puanıyla kurtarıyoruz ama haftaya yenilirsek sıkıntı
Ne demek istiyorsun Çiğdemaslında poalto geçebilirmişsin cnm yaa mutfağa gitmem gerekti oyunuda oyüzden bırakmıstım keşke vaktim oslaydı mesajını görseydimde topu şıkıstırmayı öğretseydim ama ozamanda 2.sırayı alıp bizi tehrikeyede sokabilirdin böyle hayırlısıdamı olmus bilemedim ayoll
işmi arkdslışlıkmı arada kalırdımNe demek istiyorsun Çiğdem
Beni destere olarak düşün cevabı hemen bulursunişmi arkdslışlıkmı arada kalırdım
hahha ayyy konu yine geldi ona ayollBeni destere olarak düşün cevabı hemen bulursun
Kesin sizin 10 mesajınız varsa benim 3-4 mesajım vardır Ah internet sorunum olmasa görürdünüz o zamanlarhahha ayyy konu yine geldi ona ayoll
2014 mesajları kurcalıyorumya destere ile sayfalarca mesajlarımız var sende araya girip imaalı laflar ediyorsun bize kimse değişmemiş vlla
baya rahatsız olmuş gibiydin bizden emre sohbete gelince aha kadro tamamlandı diye onada laf çaktınKesin sizin 10 mesajınız varsa benim 3-4 mesajım vardır Ah internet sorunum olmasa görürdünüz o zamanlar
Şakasına demişimdir millete ciddi anlayacakbaya rahatsız olmuş gibiydin bizden emre sohbete gelince aha kadro tamamlandı diye onada laf çaktın
ben o konuyu sana bir atayımda oku ayoll hem güzel vakit geçiyor kopmalık bir konu buldum o fotoyuda ordan bulmustum zaten
hhahah benim mesajlarımı kim ciddi anlayacak ayoll beni bilmeyen varmı forumda işimiz gücümüz goy goyŞakasına demişimdir millete ciddi anlayacak
+4 puanım var bu hafta kurtarırım da haftaya napacağız.paçayı kurtardınmı acaba spoiler alabildinmi @Harunnn60
puanı olan elenmiyor kuralı kalkmadımıydı cnm+4 puanım var bu hafta kurtarırım da haftaya napacağız.
4 hafta işliyor o puan. İyi öğrenpuanı olan elenmiyor kuralı kalkmadımıydı cnm
hem ozan o kuralı bile takımlar dağıldıktan sonra koymustu güme gidebilirsin iyice araştır
takımlar dağıldıktan sonra geçerliydi puanı olan elenmeme kuralı ama cnm takımlarda geçerli değildi sen kulisi bırakma bir yandan çalıs atacan oy vermemiş mesala4 hafta işliyor o puan. İyi öğren
Yok canım geçerli olur mu ya @Yiğitt gelince cevaplar. 4 hafta geçerli oluyordu.takımlar dağıldıktan sonra geçerliydi puanı olan elenmeme kuralı ama cnm takımlarda geçerli değildi sen kulisi bırakma bir yandan çalıs atacan oy vermemiş mesala