Sen niye mühürsüz oy kullanıyorsun?Oyumu kullandım o gitmeli
Dedim sonuç çıkar belkiSen niye mühürsüz oy kullanıyorsun?
@Çiğdem- potaya girmişsin kız
Seni elemeden elenmeyeceğim ben de sana gıcık kaptım
@Billy Kane fazla bile geldi zaten bu hafta gitmeli
Eliyoruz artık @Çiğdem- i, kurtarıyoruz.
@Billy Kane buraya kadar hiç oyun oynamadan geldin ayoll tek bir oyunla beni geçip kurtarırım sandın ama en beceremediğim oyunda bile benden fark yedin
Mavi Takım'a hakaret ediyorsun resmen, oylamada %70 gidiyorsun sen.@Billy Kane buraya kadar hiç oyun oynamadan geldin ayoll tek bir oyunla beni geçip kurtarırım sandın ama en beceremediğim oyunda bile benden fark yedin
aklı başında olan kafayı yemeyen sağlıklı bilinçli mavi takım oyuncuları senden başka kimseye oy atmaması normal olanı olması lazım aa sen bile kendine kullanabilirsin o derece yanı yolun açık olsun tatilin bitti en çokta ona üzülmüşsündür yoksa oyunu takımı düşünmediğin zaten ortada git çalış tatil bitti @DarkLeqenD
@Billy Kane
Sonuçlar 51/48 gidiyormuş yiğit dedi@Billy Kane buraya kadar hiç oyun oynamadan geldin ayoll tek bir oyunla beni geçip kurtarırım sandın ama en beceremediğim oyunda bile benden fark yedin
aklı başında olan kafayı yemeyen sağlıklı bilinçli mavi takım oyuncuları senden başka kimseye oy atmaması normal olanı olması lazım aa sen bile kendine kullanabilirsin o derece yanı yolun açık olsun tatilin bitti en çokta ona üzülmüşsündür yoksa oyunu takımı düşünmediğin zaten ortada git çalış tatil bitti @DarkLeqenD
@Billy Kane
Mavi Takım'a hakaret ediyorsun resmen, oylamada %70 gidiyorsun sen.
@Yiğitt oyun peşinde ayoll yiğit bile okadar kafayı yememiştirSonuçlar 51/48 gidiyormuş yiğit dedi
Görün işte size hakaret ediyor ilerde kim bilir ne çirkeflikler yapar bu. Eyy mavi takım siz bu çirfeki takımınızda tutmaya devam edecek misiniz?@Billy Kane buraya kadar hiç oyun oynamadan geldin ayoll tek bir oyunla beni geçip kurtarırım sandın ama en beceremediğim oyunda bile benden fark yedin
@Billy Kane
hhahah aa hadi cnm güle güle sana yavrum güle güle bak senin için şarkı bile söylüyorum güle güle yavrum sana güle güleGörün işte size hakaret ediyor ilerde kim bilir ne çirkeflikler yapar bu. Eyy mavi takım siz bu çirfeki takımınızda tutmaya devam edecek misiniz?
Ah bi sen elensende görsem seni.hhahah aa hadi cnm güle güle sana yavrum güle güle bak senin için şarkı bile söylüyorum güle güle yavrum sana güle güle
baban olsa sana oy vermez ayoll faydasız herifi kim napsınAh bi sen elensende görsem seni.
Ben namusumla elendim sen şike yaparak kurtardın bu haftayı. duyumlarıma göre köyden arkadaşını çağırıp oynatmışsın.baban olsa sana oy vermez ayoll faydasız herifi kim napsın
aaa hadi oradan beeeBen namusumla elendim sen şike yaparak kurtardın bu haftayı. duyumlarıma göre köyden arkadaşını çağırıp oynatmışsın.