2017 Fav10 Sanal Survivor 7. Sezon 7. Hafta Elemesi (Mavi Takım)

Kim gitsin? (Sadece Mavi Takım Oy Kullanmalı)

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Ben elendikten sonraki hafta eleme olmadı şimdi de ilk defa kırmızı takım elemeye kalmadı. Zamanlama bayağı feci. :A

@Çiğdem- potaya girmişsin kız :A :A
Seni elemeden elenmeyeceğim ben de sana gıcık kaptım :A

@Billy Kane fazla bile geldi zaten bu hafta gitmeli :A
Eliyoruz artık @Çiğdem- i, kurtarıyoruz. :A
Kırmızı takımı küçümseyenler nerede? 2 haftadır elenen Mavi takım fark-ı GERÇEK BİZ. 😎 @Polat Şaşmaz @turkuazz @Bully @Çiğdem- @Yiğitt

gqEkY3.jpg
@Billy Kane buraya kadar hiç oyun oynamadan geldin ayoll tek bir oyunla beni geçip kurtarırım sandın ama en beceremediğim oyunda bile benden fark yedin :A

aklı başında olan kafayı yemeyen sağlıklı bilinçli mavi takım oyuncuları senden başka kimseye oy atmaması normal olanı olması lazım aa sen bile kendine kullanabilirsin o derece yanı :A yolun açık olsun tatilin bitti en çokta ona üzülmüşsündür yoksa oyunu takımı düşünmediğin zaten ortada git çalış tatil bitti :A :A :A @DarkLeqenD

@Billy Kane

@Billy Kane buraya kadar hiç oyun oynamadan geldin ayoll tek bir oyunla beni geçip kurtarırım sandın ama en beceremediğim oyunda bile benden fark yedin :A

aklı başında olan kafayı yemeyen sağlıklı bilinçli mavi takım oyuncuları senden başka kimseye oy atmaması normal olanı olması lazım aa sen bile kendine kullanabilirsin o derece yanı :A yolun açık olsun tatilin bitti en çokta ona üzülmüşsündür yoksa oyunu takımı düşünmediğin zaten ortada git çalış tatil bitti :A :A :A @DarkLeqenD

@Billy Kane
Mavi Takım'a hakaret ediyorsun resmen, oylamada %70 gidiyorsun sen. :A

@Billy Kane
Sonuçlar 51/48 gidiyormuş yiğit dedi

@Billy Kane
Görün işte size hakaret ediyor ilerde kim bilir ne çirkeflikler yapar bu. Eyy mavi takım siz bu çirfeki takımınızda tutmaya devam edecek misiniz? :A

Görün işte size hakaret ediyor ilerde kim bilir ne çirkeflikler yapar bu. Eyy mavi takım siz bu çirfeki takımınızda tutmaya devam edecek misiniz? :A
hhahah aa hadi cnm güle güle sana yavrum güle güle bak senin için şarkı bile söylüyorum güle güle yavrum sana güle güle :Z:Z:Z