@Harunnn60 a yarışmaya katıldığı için teşekkürlerimizi sunuyor, hayatında başarılar diliyoruz.![]()
bence harunun bu şarkı hamlesine kayıtsız kalamayıp yarışma gitmesini engelleyecek harununBu işler belli olmaz Yiğitim.![]()
@Harunnn60 a yarışmaya katıldığı için teşekkürlerimizi sunuyor, hayatında başarılar diliyoruz.![]()
bence harunun bu şarkı hamlesine kayıtsız kalamayıp yarışma gitmesini engelleyecek harununBu işler belli olmaz Yiğitim.![]()
Sen görebiliyor Musunİlk sonuçlar gelmeye başladı...
Açılan sandıklara göre %30
X: %100 gidiyor...
Y: %0
Z: %0
@Harunnn60 @Çiğdem-![]()
@DarkLeqenD gel ayoll bu yine karşı takıma çalısmaya başlamısGeçen sezon 10. haftada birleşme olmuştu ama sürekli Mavi Takım kazanıyor. Buna son vermek için takımları daha kısa sürede birleştirmeyi düşünüyorum @Çiğdem-![]()
Evet öyle bir ayrıcalık tanınırsa oy kullanmayı çok isterim@Yiğitt aslında Mavi takımdan 1.olan kişinin de mesela kırmızı takıma oy kullanma hakkı olsa farklı bir şeyler denense hep monoton![]()
Sence buna izin verir miyim ben?@Yiğitt aslında Mavi takımdan 1.olan kişinin de mesela kırmızı takıma oy kullanma hakkı olsa farklı bir şeyler denense hep monoton![]()
Sence buna izin verir miyim ben?![]()
Hayırlısı.
Hayırlısı.![]()
Ohaaa elenmemek için çocuğu forumdanmı kovdunuz 😱😱😱
Bunlardan korkulur kız, iyice korkmaya başladım.Ohaaa elenmemek için çocuğu forumdanmı kovdunuz 😱😱😱