@Harunnn60 a yarışmaya katıldığı için teşekkürlerimizi sunuyor, hayatında başarılar diliyoruz.
bence harunun bu şarkı hamlesine kayıtsız kalamayıp yarışma gitmesini engelleyecek harununBu işler belli olmaz Yiğitim.
@Harunnn60 a yarışmaya katıldığı için teşekkürlerimizi sunuyor, hayatında başarılar diliyoruz.
bence harunun bu şarkı hamlesine kayıtsız kalamayıp yarışma gitmesini engelleyecek harununBu işler belli olmaz Yiğitim.
Sen görebiliyor Musunİlk sonuçlar gelmeye başladı...
Açılan sandıklara göre %30
X: %100 gidiyor...
Y: %0
Z: %0
@Harunnn60 @Çiğdem-
@DarkLeqenD gel ayoll bu yine karşı takıma çalısmaya başlamısGeçen sezon 10. haftada birleşme olmuştu ama sürekli Mavi Takım kazanıyor. Buna son vermek için takımları daha kısa sürede birleştirmeyi düşünüyorum @Çiğdem-
Evet öyle bir ayrıcalık tanınırsa oy kullanmayı çok isterim@Yiğitt aslında Mavi takımdan 1.olan kişinin de mesela kırmızı takıma oy kullanma hakkı olsa farklı bir şeyler denense hep monoton
Sence buna izin verir miyim ben?@Yiğitt aslında Mavi takımdan 1.olan kişinin de mesela kırmızı takıma oy kullanma hakkı olsa farklı bir şeyler denense hep monoton
Sence buna izin verir miyim ben?
Hayırlısı.
Hayırlısı.
Ohaaa elenmemek için çocuğu forumdanmı kovdunuz 😱😱😱
Bunlardan korkulur kız, iyice korkmaya başladım.Ohaaa elenmemek için çocuğu forumdanmı kovdunuz 😱😱😱