2017 Fav10 Sanal Survivor 7. Sezon 15. Oyun

aaa şimdi anladım bende neye göre yükseliyor bazen puan diyordum

şu en sonda olan iki kutu nasıl vuruluyor sadece onları vuramıyorum level 2 geçemiyorum haliyle çok sağlı sollu duruyorlar

şu en sonda olan iki kutu nasıl vuruluyor sadece onları vuramıyorum level 2 geçemiyorum haliyle çok sağlı sollu duruyorlar
Aynen ya işte onlar çok gıcık özellikle sol tarafta olana sokamıyorum ben geçtim level ikiye ama anlamadım nasıl oldu
ve işte level ikidede bir tek o sol tarafta olan kalmıştı eğer onada soksaydım belki şu an 500 civarı puandaydım

Ben de soldakine atamıyorum
Sağdakine gidiyor ama sola dönmüyor ok bir türlü nasıl olacak o iş anlamadım gitti

@Yiğitt açıklar bu hafta korumadamısın yoksa haftayamı koruma olmucak

elenirim büyük ihtimalle ama elenmezsem bir şampiyon adayına güle güle deriz
Aynen belki şu ana kadar çok başarılı olamadık ama eğer 3 hafta boyunca sondan ikinci bile olsak şampiyon olabiliriz
Geçen haftanın birincisi kim oldu hatırlamıyorum ama dokunulmazlık olmayacak, final haftası başladığı için kaldırdım.

hhaha biraz çözmeye başladım gibi sanki bakalım bir şampiyon adayını götürebilecemmi cnm

yarı finalde ne olucak son 3 kişi kalınca ilk 2 finale sonuncu elenecekmi
Yarı finalde son 4 kalacak, birisi elenecek. Son 3 finale yükselecek. 3 kişiden biri de şampiyon.

Yarı finalde son 4 kalacak, birisi elenecek. Son 3 finale yükselecek. 3 kişiden biri de şampiyon.
aaa finale kalana kadar sonuncu olmasam yeter finalde puan avantajıyla kazanamam ama finale çıkmam bile çatlatırdı seni ayoll

sol dediğin ekrana bakınca soldakimi yoksa normal solmu

gerçi ikisinede atamıyorum ben olmuyor
Sol ya işte bizim açımızdan bakınca sol tarafta
Oyun bozuk ya resmen o ok kontrol edilemiyor @Yiğitt değiştir şu oyunu ya bu nedir böyle

Çok kötü bir oyun.. O kadar güzel oyun varken bunu seçmenin mantığı yok...