DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,455
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Yürü.Adaleti daha bu forum sağlayamıyor tüm Türkiyeye nasıl sağlayacağız.
Yürü.Adaleti daha bu forum sağlayamıyor tüm Türkiyeye nasıl sağlayacağız.
Oha temmuz sonu ne la Tatile gitmiyomusun senYarışmacılar elendikçe Survivor gibi reytingimiz düşüyor ama hala zirvedeyiz. Daha 9-10 haftamız var, Temmuz sonunda yetiştireceğim.
Kanka sen benim için yarışmadan ayrılırsın ben senin yerine geçeyim senin de sesin olayım
Ağustos'ta gideceğim.Oha temmuz sonu ne la Tatile gitmiyomusun sen
Bana yürüme, forumda yürü. O zaman sana destek veririm.Kanka sen benim için yarışmadan ayrılırsın ben senin yerine geçeyim senin de sesin olayım
Counter o counter cahal kız Çiko
Neyse bi yarisma hala devam mi ediyor 😱
aa benim dediğim farklıdır ozaman gaz maskeli adamlar vardı @cookies @Yiğitt@Çiğdem- bir gün seninle kantar da vs atalım mı?
Boşver vurma, yazık günah penguenlere.aa benim dediğim farklıdır ozaman gaz maskeli adamlar vardı @cookies @Yiğitt
aa yok oynamam @DarkLeqenD hiç sevmiyorum yiğit bu oyunu getirmiş vuramıyorum penguenleri
#YiğitForumdanGit bunu da ekle.#Adaletİstiyoruz #AdaletBurayaGelecek #BaskıyaHayır #Yiğitiİstemiyoruz #ŞaibeliYiğit
Zaten yüzü varsa gidecektir teslim olacaktır#YiğitForumdanGit bunu da ekle.
Senin neren genç la kart horoz@denizz19 hem yönetimdesin hem de adalet bıdı bıdı diyorsun Valla genç editörler rahatsız bir gece ansızın size darbe yapabiliriz
Dön de kendine bak amcaSenin neren genç la kart horoz
Benim ruhum genç sizin gibi içli köfte değilim birazdan enislerle buluşacaz gelsene sen de hasbahçeye piknik yapacaz sen seversin boğazıDön de kendine bak amca
Penguenlere vurma pisir ve yeaa benim dediğim farklıdır ozaman gaz maskeli adamlar vardı @cookies @Yiğitt
aa yok oynamam @DarkLeqenD hiç sevmiyorum yiğit bu oyunu getirmiş vuramıyorum penguenleri
Vuhu nereye Kibrisa gitAğustos'ta gideceğim.
İstanbul'da olsam seni çoktan basmıştım da dua et yokum Enis'e de benden çok selam söyle bir daha şarkı söylemesinBenim ruhum genç sizin gibi içli köfte değilim birazdan enislerle buluşacaz gelsene sen de hasbahçeye piknik yapacaz sen seversin boğazı