Dark'a veriyorsan kabul olur oyun, Çiğdem'e veriyorsan kabul olmaz.
oynamayanların sayılmıyor sadece adadakilerBen ou veremiyorum sanırım.
oynamayanların sayılmıyor sadece adadakilerBen ou veremiyorum sanırım.
Yarışmaya beni kattın ama sen katılmadın sende katılırsın sanıyırdum niye katılmadınBen ou veremiyorum sanırım.
Çiğdem yine kurtulamadık senden.oynamayanların sayılmıyor sadece adadakiler
geçen yılda 12.haftayı görmüştüm yine görmeme sevindim iyiki biraz puan toplamısım yoksa sizde kurtaramıcaktınız beni .FÇiğdem yine kurtulamadık senden.
Yarışmaya beni kattın ama sen katılmadın sende katılırsın sanıyırdum niye katılmadın
Heh 2 günde bu olayı översin artıkgeçen yılda 12.haftayı görmüştüm yine görmeme sevindim iyiki biraz puan toplamısım yoksa sizde kurtaramıcaktınız beni .F
ama ben @DarkLeqenD beyin bu centilmenliğini hiç unutmayacam
Aman iyi ki gelmemişsin, yarışmacılarım hiç kavga etmeyerek ben sunucuyu hiç üzmedi. Biraz @denizz19 boş yaptı ama sen olsaydın her gün olay. Teklifte bulunmam büyük hataymış.Çok güzel soru. Yiğit teklif etti ama reddettim. Kariyerime uygun bi yarısma değil bu
Aman iyi ki gelmemişsin, yarışmacılarım hiç kavga etmeyerek ben sunucuyu hiç üzmedi. Biraz @denizz19 boş yaptı ama sen olsaydın her gün olay. Teklifte bulunmam büyük hataymış.
Beybi ben kavga etmem, hak edene hak ettiği lafı söylerim.Bunu kavga etmekten zevk alan sen söylediğin için tam aksini anladım düşüncelerini.
hhahah aa tamam sustum ayollHeh 2 günde bu olayı översin artık
Aklıma gelince sorayım dedim normalde yarışmaya katılmıyordum bende ama yarışmaya sen katmıştınÇok güzel soru. Yiğit teklif etti ama reddettim. Kariyerime uygun bi yarısma değil bu
Aklıma gelince sorayım dedim normalde yarışmaya katılmıyordum bende ama yarışmaya sen katmıştın
Yok bu haftayıda kurtardık 10 hafta kalmaktı hedefim yarışmada bu hedefide yakaladım artık bundan sonra kaç hafta olursa iyiKadro eksikti sen elenmedin mi hala.
#Adalet in olmadığı yerde Deniz başlarAman iyi ki gelmemişsin, yarışmacılarım hiç kavga etmeyerek ben sunucuyu hiç üzmedi. Biraz @denizz19 boş yaptı ama sen olsaydın her gün olay. Teklifte bulunmam büyük hataymış.
forumdan ayrılıcak üyeyi adada napıcaksın ayoll forumda olmucakki @Yiğitt @DarkLeqenD@DarkLeqenD forumdan ayrıldığına göre tabi ki Dark kalsın diyorum @Çiğdem- @Yiğitt Ama yeterli olmuyor galiba
Beleş eleme adayı işte daha ne olsunforumdan ayrılıcak üyeyi adada napıcaksın ayoll forumda olmucakki @Yiğitt @DarkLeqenD
İçmiş de gelmiş belli.forumdan ayrılıcak üyeyi adada napıcaksın ayoll forumda olmucakki @Yiğitt @DarkLeqenD