Dark'a veriyorsan kabul olur oyun, Çiğdem'e veriyorsan kabul olmaz.![]()
oynamayanların sayılmıyor sadece adadakilerBen ou veremiyorum sanırım.![]()
oynamayanların sayılmıyor sadece adadakilerBen ou veremiyorum sanırım.![]()
Yarışmaya beni kattın ama sen katılmadın sende katılırsın sanıyırdum niye katılmadınBen ou veremiyorum sanırım.![]()
Çiğdem yine kurtulamadık senden.oynamayanların sayılmıyor sadece adadakiler![]()
![]()
![]()
geçen yılda 12.haftayı görmüştüm yine görmeme sevindim iyiki biraz puan toplamısım yoksa sizde kurtaramıcaktınız beni .FÇiğdem yine kurtulamadık senden.![]()
Yarışmaya beni kattın ama sen katılmadın sende katılırsın sanıyırdum niye katılmadın![]()
Heh 2 günde bu olayı översin artıkgeçen yılda 12.haftayı görmüştüm yine görmeme sevindim iyiki biraz puan toplamısım yoksa sizde kurtaramıcaktınız beni .F![]()
![]()
ama ben @DarkLeqenD beyin bu centilmenliğini hiç unutmayacam![]()
Aman iyi ki gelmemişsin, yarışmacılarım hiç kavga etmeyerek ben sunucuyu hiç üzmedi. Biraz @denizz19 boş yaptı ama sen olsaydın her gün olay. Teklifte bulunmam büyük hataymış.Çok güzel soru.Yiğit teklif etti ama reddettim. Kariyerime uygun bi yarısma değil bu
![]()
Aman iyi ki gelmemişsin, yarışmacılarım hiç kavga etmeyerek ben sunucuyu hiç üzmedi. Biraz @denizz19 boş yaptı ama sen olsaydın her gün olay. Teklifte bulunmam büyük hataymış.![]()
Beybi ben kavga etmem, hak edene hak ettiği lafı söylerim.Bunu kavga etmekten zevk alan sen söylediğin için tam aksini anladım düşüncelerini.![]()
hhahah aa tamam sustum ayollHeh 2 günde bu olayı översin artık![]()
![]()
Aklıma gelince sorayım dedim normalde yarışmaya katılmıyordum bende ama yarışmaya sen katmıştınÇok güzel soru.Yiğit teklif etti ama reddettim. Kariyerime uygun bi yarısma değil bu
![]()
Aklıma gelince sorayım dedim normalde yarışmaya katılmıyordum bende ama yarışmaya sen katmıştın![]()
Yok bu haftayıda kurtardık 10 hafta kalmaktı hedefim yarışmada bu hedefide yakaladım artık bundan sonra kaç hafta olursa iyiKadro eksikti sen elenmedin mi hala.![]()
#Adalet in olmadığı yerde Deniz başlarAman iyi ki gelmemişsin, yarışmacılarım hiç kavga etmeyerek ben sunucuyu hiç üzmedi. Biraz @denizz19 boş yaptı ama sen olsaydın her gün olay. Teklifte bulunmam büyük hataymış.![]()
forumdan ayrılıcak üyeyi adada napıcaksın ayoll forumda olmucakki@DarkLeqenD forumdan ayrıldığına göre tabi ki Dark kalsın diyorum@Çiğdem- @Yiğitt Ama yeterli olmuyor galiba
![]()
Beleş eleme adayı işte daha ne olsun
İçmiş de gelmiş belli.