Fav10 Sanal Survivor 6. Sezon | Final Puanları

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
Arkadaşlar bu sezon da aldığınız final puanlarını bu konu üzerinden güncelleyeceğiz. Her eleme sonucunda konu güncellenecektir.

Unutmayın final puanları toplanarak hem final puanlamasında etki edecek, hem de elemeye kaldığınızda eksi oy olarak sayılacak. Yani final puanı kazanmanız epey değerli.

YarışmacıTakımıPuanı
Since2011Kırmızı65
legolas9900Mavi61
batuhankaralarKırmızı44
FurkanTBKırmızı34
MasacRE-Kırmızı31
denizz19Mavi10
Harunnn60Kırmızı4

Moderatörün son düzenlenenleri:
ben 9 puanmi toplamisim masallah vay be ilk uc kirmizi takim mavi takim cok guclu diyenleri goreyim bi:F

Bu haftadan itibaren final puanları sizin elenip/elenmemenizde büyük katkı sağlayacak. O nedenle final puanı almanız çok önemli. Zirveyi @batuhankaralar a emanet ediyoruz. Listeye de @HeisenBerg @denizz19 ve @DarkLeqenD dahil oldu. Yanlışım varsa ya da olduğunu düşünüyorsanız belirtebilirsiniz.

Yarışmacılarımız içinde @Çiğdem- @MayısKralı ve @Harunnn60 ın final puanı bulunmamaktadır, büyük tehlike arz ediyor haberiniz olsun. :D

Konu Güncel. (İlk 9 haftanın final puanları alanları listeye eklendi.)

@HeisenBerg @denizz19 @legolas9900 @MayısKralı @MasacRE- @Harunnn60 @batuhankaralar @DarkLeqenD @Polat Şaşmaz @Çiğdem- @FurkanTB @Since2011

Bu haftadan itibaren final puanları sizin elenip/elenmemenizde büyük katkı sağlayacak. O nedenle final puanı almanız çok önemli. Zirveyi @batuhankaralar a emanet ediyoruz. Listeye de @HeisenBerg @denizz19 ve @DarkLeqenD dahil oldu. Yanlışım varsa ya da olduğunu düşünüyorsanız belirtebilirsiniz.

Yarışmacılarımız içinde @Çiğdem- @MayısKralı ve @Harunnn60 ın final puanı bulunmamaktadır, büyük tehlike arz ediyor haberiniz olsun. :D

Konu Güncel. (İlk 9 haftanın final puanları alanları listeye eklendi.)

@HeisenBerg @denizz19 @legolas9900 @MayısKralı @MasacRE- @Harunnn60 @batuhankaralar @DarkLeqenD @Polat Şaşmaz @Çiğdem- @FurkanTB @Since2011

Ben inşallah alıcam bu hafta :D

@denizz19 burayı da düzenleyebilir misin sen? Son iki haftanın puanları eklenecek benim puan 22 oluyor da :A