Fav10 Sanal Survivor 6. Sezon 4. Hafta Elemesi (Kırmızı Takım)

Kim Gitsin? (Sadece kırmızı takım oy kullanmalı)

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Demokrasi yok, konuşursan banlarız.
Biz de ortam böyle.

Zaten 4 tane 0 puan yok mu nasıl son 2 çıksın

@Çiğdem- işte, akıl erdirememiş.
Zaten 4 tane 0 puan yok mu nasıl son 2 çıksın
şuanki açılana yapılacak birşey yok zaten ayoll ben bundan sonra demek istedim eşitlik durumunda yine 4-5 olur ama eşitlik olmadığı sürece son 2 olmalı ayy gerçi kazananın elendiği nerde görülmüş biz zaten elemeye kalmamak için kazanmak istiyoruz bu ne saçma birşey acun gelip el koysun yarışmaya

Şimdi takımlardaki yetkili sayılarına baktım da karşı tarafta 1 admin 3 moderatör 3 editör var. Bizde sadece 1 adet editör @Harunnn60 var
Yani hiç uğraşma hiç şansımız yok elimizi kolumuzu bağlamışlar bizim gıkımızı çıkarsak içeri atarlar
Bak 2 kişiyi banlayarak devre dışı bıraktılar bile biz de en iyisi sessiz sessiz oyunumuzu oynayalım

ayy zaten kuralı belirleyenler yiğit ozan kırmızı takım
dün isyan çıkarıcaktım konuyu kilitledi hemen manyak

Kazandığınız halde mi eleme var ?

Baya baya saçma olmuş yürümez bu yarışma pek

Kazandığınız halde mi eleme var ?

Baya baya saçma olmuş yürümez bu yarışma pek
4 oyun oldu hepsini biz kazandık çareyi böyle bulmuşlar cnm kazananda eleme olucak diye yoksa bizim takımdan elenen olmayacaktı bu gidişle

4 oyun oldu hepsini biz kazandık çareyi böyle bulmuşlar cnm kazananda eleme olucak diye yoksa bizim takımdan elenen olmayacaktı bu gidişle
İyide olması gerekendi oydu yani.Sizin takım başarılıysa yapcak bir şey yok.Ben olsaydım çoktan rest çekerdim

Acuna kızıyordukta beterin beteride varmış
Bunuda gördük

Şimdiden söylüyorum. 4 haftada yalnızca bir oyun oynayan "o" kişi elenmezse takımda isyan bayrağını çekiyorum

lutfen kirmizi takimin eleme tercihlerine karismazsaniz sevinizrz Neden yeni oyun gelmedi

mavtakimin oyununa gelmeyin bizden kimsenin bos yere elenmesine goz yumamayiz

Pek de katılmış sayılmazdı zaten en son iki hafta önce girmiş.