Fav10 Sanal Survivor 6. Sezon 3. Hafta Elemesi (Mavi Takım)

Kim gitsin? (Sadece mavi takım oy kullanmalı)

• GunesinOglu

Oy: 0 0.0%
  • BesaleT

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
bende mavi takımdan kimseyi tanımıyorum demiştim mavi takım hep milattan kalma ömürleri tükenmiş :F forumdaki aktif üyelerin hepsi hemen hemen ömer hariç hep kırmızı takımdaydı
:F :F :F
Ben diyordum @denizz19 her hafta birinci olur, planlarımı suya düşürdü. :T:

Valla takımları görünce ben de açık ara bizde diye düşünmüştüm, olsun inşallah yeni hafta da skoru biz yapacağız. :Z Kırmızı takım eleme hazır olsun şimdiden. :A

Valla takımları görünce ben de açık ara bizde diye düşünmüştüm, olsun inşallah yeni hafta da skoru biz yapacağız. :Z Kırmızı takım eleme hazır olsun şimdiden. :A
Ben fazla oynamıyorum oynasam bu ezik kırmızı takımı çiğnerim :A

şu elenicek kişiler örnek mesala sözlerime enver gunesinoglu hayalet gibiler baselette varlığı yokluğu belli değil vadikızı hiç oyun oynamadı galiba üstüne yok olmuş 4 kişide etkisiz modda mavi takımın son kullanma tarihi geçmiş ayoll :A :A :A

şu elenicek kişiler örnek mesala sözlerime enver gunesinoglu haylet gibiler baselette varlığı yokluğu belli değil vadikızı hiç oyun oynamadı galiba üstüne yok olmuş 4 kişide etkisiz modda mavi takımın son kullanma tarihi geçmiş ayoll :A :A :A
Mavi takımdan isteğim vadikızı nı elemeleri, oynamıyor zaten. :A
Morgül olarak dediğimi yapmayana şarkı söylerim. :A

Mavi takımdan isteğim vadikızı nı elemeleri, oynamıyor zaten. :A
Morgül olarak dediğimi yapmayana şarkı söylerim. :A
hahaha ayy adama yarışmacıyı nasıl buldunuz diyorlar adam şarkı söyleyerek başlıyor kelimeye öykü bir keresinde yine bir dörtlükmü geliyor diye döndü morgüle :A :A :A

Öyle bir şeyi nerede dedi? 😱
Elendi bir kere, elendi. :ppp:
hayırr efendim elenmedi sen @OzaN dan iyimi bileceksin :A :A :A
v4vPQv.jpg