batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,907
- Puanı
- 1,061
en alta inince sorun oluyor muYiyecekleri yiyip puan kazaniyorsun benzinin bitmemesi icin yuvarlak sarilari alacaksin birde kus canini goturuyor
34k yaptım sen yapana kadar, tabi lider görünecem.30k yaptım ama oyun tablosunda sıkıntı var lider hep @Yiğitt gözüküyor
Sen bende 27k gözüküyorsun ama34k yaptım sen yapana kadar, tabi lider görünecem.
Az önce bende de öyle görünüyordu, bug vardır bugSen bende 27k gözüküyorsun ama
sen eski şampiyonsun ölün yeter biraz oyna yeter agaYaşlandık kanka ilk 10 giremiyoruz
final puanı olayı nedir?Bugünlük zirvede bırakıyorum, yarın bakarım oyuna yine.
Final puanını garanti alırım diye düşünüyorum.
Eyvallah aga da bu arada oyun kafayı yedisen eski şampiyonsun ölün yeter biraz oyna yeter aga
seni 1.sırada gösteriyor ama 5.sıradasın şuan bende geçmişim seniBugünlük zirvede bırakıyorum, yarın bakarım oyuna yine.
Final puanını garanti alırım diye düşünüyorum.
34k yaptım, nereye geçiyon beni? Porsm Champion etiketi bile üzerimde.seni 1.sırada gösteriyor ama 5.sıradasın şuan bende geçmişim seni
Pek bir bilgim yok, eski yarışmacılar yardımcı olabilir sanafinal puanı olayı nedir?
az önce 2 dakkada yandım şimdi baya bi ilerledim aşağı yukarı aynı puan oldu enteresan bi oyun
NERDEN BİLELİM ORADA NE YAZIYORSA DOĞRUSU ODUR 27 YAZIYOR İNŞ ÖYLE KALIR HEP34k yaptım, nereye geçiyon beni? Porsm Champion etiketi bile üzerimde.
Daha güncellememiştir.
Pek bir bilgim yok, eski yarışmacılar yardımcı olabilir sana