Fav10 Sanal Survivor 6. Sezon 14. Hafta Elemesi

Kim Kalsın? (Tüm yarışmacılar oy kullanabilir)

• DarkLeqenD

Oy: 4 44.4%
  • MasacRE-

Oy: 5 55.6%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Bilseydim böyle yapacağını, daha önce elemeye çıktığında elerdim seni. :T:
Dark zaten kısa süreliğine ayrılacak, onu çok fazla tutmayalım çocuk sınavına çalışsın :D

Bu oyuna mahsus bir şeydi her haftaya yayma canısı sen de geçen hafta potadaydın :A

Ay hoşt aranızda plan yapmışsınız kimse mesaj yazmamış nereden bileyim oyun olduğunu :D Ben finale kadar çıkacağımı düşünüyorum haftaya seni çatır çatır yiyeceğiz kırmızı takım olarak :)

Dark zaten kısa süreliğine ayrılacak, onu çok fazla tutmayalım çocuk sınavına çalışsın :D

Ay hoşt aranızda plan yapmışsınız kimse mesaj yazmamış nereden bileyim oyun olduğunu :D Ben finale kadar çıkacağımı düşünüyorum haftaya seni çatır çatır yiyeceğiz kırmızı takım olarak :)
Ayy kuru iftira :ss Allah sizin gibi insanlardan arındırsın bizi :A Haftalardır aynı bahaneleri sunuyonuz ama mavi takım hala 3 kişi :A

İşte daha fazla eksilmememiz için ne yapıyoruz? Oylamada MasacRE- kalsın diyoruz ve mavi takımı teker teker eliyoruz :A

Hem senle daha Stranger Things izleyeceğiz FTWD izleyeceğiz Outcast izleyeceğiz eleme beni :(
Sana verdim tabii ki de. :A Gerçi sende liste yapıyorsun sanırım dizilerde. Hiçbirini izlemedin de. :F @destere