Fav10 Sanal Survivor 6. Sezon 13. Hafta Elemesi

Kim Kalsın? (Tüm yarışmacılar oy kullanabilir)

• Polat Şaşmaz

Oy: 4 40.0%
  • FurkanTB

Oy: 6 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
FİNAL PUANLARI:
@legolas9900 10 Puan
@DarkLeqenD 4 Puan
@denizz19 3 Puan
@Since2011 2 Puan
@batuhankaralar 1 Puan

Büyük Değişiklik!

''Bu haftadan itibaren final puanlarının etkisi en fazla 10 puan olacak. Yani elemede 24 final puanı olan biriyle 8 final puanı olan biri karşılaşırsa 24 puan 18'e düşecek. Fark 16'dan 10'a düşmüş olacak. Ayrıca oyunda sondan ikinci olan da +3 puan kazanacak eleme oylamasında geçerli olmak üzere.''

Tüm sıralama:

İlk defa elemeye kaldım şaşkınım üzgünüm kendime hakaret edilmiş gibi hissediyorum
@OzaN bundan sonra saatleri kesinleştirelim. Böyle sıkıntılar olmasın. 21.30 gayet iyi

Final puanlarıyla birlikte durum 31-26 Polat Şaşmaz önde. Her an her şey olabilir, o nedenle mutlaka oy kullanın. Eksik vermeyelim bu sefer.

Oyumu kullandım.

İki başarılı yarışmacı kalmış elemeye. Ben de son anda kurtarmışım
Kırmızı takım olarak dökülmeye devam ediyoruz

Sonuçta ben elemeye kalmıyorum, dediğim gibi seni elemeden ben ayrılmayacam bu yarışmadan
Ayrıca sen benden de betermişsin @FurkanTB son anda bir oyun oynasa seni postalayacakmışız
Ben eğer son ikiye kalmıyorsam bir kere oynayıp bırakıyorum, yine öyle yaptım.
Kendimi yoramam valla, siz kendi kendinizi yiyorsunuz canlarım benim.

Canın sağolsun, elenmem senden gelsin.

Ben eğer son ikiye kalmıyorsam bir kere oynayıp bırakıyorum, yine öyle yaptım.
Kendimi yoramam valla, siz kendi kendinizi yiyorsunuz canlarım benim.

Canın sağolsun, elenmem senden gelsin.

Ben de öyle yaptım, ilk çıktığında oynamıştım sonra kaldı öyle şimdi bir kez daha oynayayım kazayla elenmeyeyim dedim ama süre bitmiş
Neyse kurtarmışız ama millet final puanları alırken biz iyice diplere gidiyoruz hatırlatırım

O konuyla ilgili de Ozan'ı kandırıp yeni bir plan getirdim. Mesela senin 20 final puanın var, benim 8 oluyor ya. O zaman senin final puanın da 18 oluyor ve fark 10 ediyor.
Sonra oylamayla go to yapıyoruz.

Bu hafta uygulanamadı ama elbet uygulanacak, Kırmızı Takım yokluğa doğru adım adım.

beni elediniz sonra final puanına çare bulmaya çalısıyorsunuz sıra kendinize gelince

Senden kurtulduk ya önemli değil.

Böyle kumpaslara bayılıyorum.
çocuk oyun oynamamış ankettede kendisi dışında ona oy atanda olmamış ben eleniyorum şimdi sıra sana geldi final puanını düşürmeye çalısıyorsun mahkemeye vericem siz kırmızı takım ve sizleri koruyanı