Fav10 Sanal Survivor 6. Sezon 13. Hafta Elemesi

Kim Kalsın? (Tüm yarışmacılar oy kullanabilir)

• Polat Şaşmaz

Oy: 4 40.0%
  • FurkanTB

Oy: 6 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
FİNAL PUANLARI:
@legolas9900 10 Puan
@DarkLeqenD 4 Puan
@denizz19 3 Puan
@Since2011 2 Puan
@batuhankaralar 1 Puan

Büyük Değişiklik!

''Bu haftadan itibaren final puanlarının etkisi en fazla 10 puan olacak. Yani elemede 24 final puanı olan biriyle 8 final puanı olan biri karşılaşırsa 24 puan 18'e düşecek. Fark 16'dan 10'a düşmüş olacak. Ayrıca oyunda sondan ikinci olan da +3 puan kazanacak eleme oylamasında geçerli olmak üzere.''

Tüm sıralama:

İlk defa elemeye kaldım şaşkınım üzgünüm kendime hakaret edilmiş gibi hissediyorum :A @OzaN bundan sonra saatleri kesinleştirelim. Böyle sıkıntılar olmasın. 21.30 gayet iyi

Final puanlarıyla birlikte durum 31-26 Polat Şaşmaz önde. Her an her şey olabilir, o nedenle mutlaka oy kullanın. Eksik vermeyelim bu sefer. :X

Oyumu kullandım. :D

İki başarılı yarışmacı kalmış elemeye. Ben de son anda kurtarmışım :D Kırmızı takım olarak dökülmeye devam ediyoruz :A

Sonuçta ben elemeye kalmıyorum, dediğim gibi seni elemeden ben ayrılmayacam bu yarışmadan :A Ayrıca sen benden de betermişsin @FurkanTB son anda bir oyun oynasa seni postalayacakmışız :A
Ben eğer son ikiye kalmıyorsam bir kere oynayıp bırakıyorum, yine öyle yaptım. :A Kendimi yoramam valla, siz kendi kendinizi yiyorsunuz canlarım benim. :bhr: :A

Canın sağolsun, elenmem senden gelsin. :A

Ben eğer son ikiye kalmıyorsam bir kere oynayıp bırakıyorum, yine öyle yaptım. :A Kendimi yoramam valla, siz kendi kendinizi yiyorsunuz canlarım benim. :bhr: :A

Canın sağolsun, elenmem senden gelsin. :A

Ben de öyle yaptım, ilk çıktığında oynamıştım sonra kaldı öyle şimdi bir kez daha oynayayım kazayla elenmeyeyim dedim ama süre bitmiş :A Neyse kurtarmışız ama millet final puanları alırken biz iyice diplere gidiyoruz hatırlatırım :A

Ben de öyle yaptım, ilk çıktığında oynamıştım sonra kaldı öyle şimdi bir kez daha oynayayım kazayla elenmeyeyim dedim ama süre bitmiş :A Neyse kurtarmışız ama millet final puanları alırken biz iyice diplere gidiyoruz hatırlatırım :A
O konuyla ilgili de Ozan'ı kandırıp yeni bir plan getirdim. Mesela senin 20 final puanın var, benim 8 oluyor ya. O zaman senin final puanın da 18 oluyor ve fark 10 ediyor. :bhr: Sonra oylamayla go to yapıyoruz. :F

Bu hafta uygulanamadı ama elbet uygulanacak, Kırmızı Takım yokluğa doğru adım adım. :Z

O konuyla ilgili de Ozan'ı kandırıp yeni bir plan getirdim. Mesela senin 20 final puanın var, benim 8 oluyor ya. O zaman senin final puanın da 18 oluyor ve fark 10 ediyor. :bhr: Sonra oylamayla go to yapıyoruz. :F

Bu hafta uygulanamadı ama elbet uygulanacak, Kırmızı Takım yokluğa doğru adım adım. :Z
beni elediniz sonra final puanına çare bulmaya çalısıyorsunuz sıra kendinize gelince :A

Senden kurtulduk ya önemli değil. :F

Böyle kumpaslara bayılıyorum. :A
çocuk oyun oynamamış ankettede kendisi dışında ona oy atanda olmamış ben eleniyorum şimdi sıra sana geldi final puanını düşürmeye çalısıyorsun mahkemeye vericem siz kırmızı takım ve sizleri koruyanı :A :A :A