Fav10 Sanal Survivor 6. Sezon Şampiyonu: legolas9900

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,407
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Aylardır devam eden Fav10 Sanal Survivor maratonunda şampiyon belli oldu.

Bu yıl altıncısı düzenlenen etkinlikte şampiyon @legolas9900 oldu.

giphy.gif

@legolas9900 daha önce de Fav10 Sanal Survivor 3. Sezonda şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Böylece ikinci şampiyonluğunu elde etmiş oldu.

Etkinliği ikinci sırada tamamlayan isim ise final puanlarında lider olan @Since2011 oldu. Son finalistimiz ise bu yıl ilk kez etkinliğe katılan @MasacRE- oldu.

Başta şampiyon @legolas9900 olmak üzere üç finalistimize de tebrikler.

Fav10 Sanal Survivor'a katılımlarıyla destek veren herkese teşekkürler. Fav10 Sanal Survivor 7. Sezonda görüşmek üzere...

@yigit_00 @BesaleT @HeisenBerg @vadikızı @halukerogluFOX @OzaN @Yiğitt @Amoureux @xemrexxx @MayısKralı @MasacRE- @turkuazz @batuhankaralar @DarkLeqenD @Polat Şaşmaz @Çiğdem- @Danger UA! @emree-29 @FurkanTB @Since2011 @omer67 @takas @Aserat @GunesinOglu @legolas9900 @EnveR @sürgünüm @EFE UYSAL

şu saçma sapan final puanı kuralı olmasaydı ankette elenmemiştim yavaş yavaş finale gidiyordum kendi halimde ne güzel :A :A :A

@legolas9900 Mavi takımın bütün üyelerini teker teker yolladık ama seni çıkaramadık aradan bir türlü :D Hak ettin şampiyonluğu tebrik ederim :)

Tebrikler @legolas9900, hak etmiştin :)

Bu sefer yarı finalde kaldım, gelecek sezon en az ikincilik hedefliyorum ona göre çalışın :F

Tesekkürler :)

Tebrikler @legolas9900, hak etmiştin :)

Bu sefer yarı finalde kaldım, gelecek sezon en az ikincilik hedefliyorum ona göre çalışın :F

@legolas9900 Sen bizim takımdaysan tebrikler, değilsen tebrik yok sana. :A

Bu arada @OzaN konuya beni nasıl etiketlemezsin. 😕

Tesekkürler Mavi Takimdaydim ben :)

Tebrikler @legolas9900 başarıların daim olsun:)