senden akıllı yani direkt nikahı bastırdı oğlana orası ayrı ama ortalamaya göre safozBacıma da diyemezsin.
senden akıllı yani direkt nikahı bastırdı oğlana orası ayrı ama ortalamaya göre safozBacıma da diyemezsin.
Bana nikah lazım değil yoksa 100 kere basmıştım.senden akıllı yani direkt nikahı bastırdı oğlana orası ayrı ama ortalamaya göre safoz![]()
nikahsız çevirdiğin işleri söyleyince de iftira diyorsun ayol bir karar verBana nikah lazım değil yoksa 100 kere basmıştım.![]()
Nikahsız bir iş çevirdiğim yok ki sen uyduruyorsun.nikahsız çevirdiğin işleri söyleyince de iftira diyorsun ayol bir karar ver![]()
nikah istermiyorsunNikahsız bir iş çevirdiğim yok ki sen uyduruyorsun.![]()
Bekarım ve hayatımda kimseyi istemiyorum, bu kız kurusu demekse evet öyleyim.nikah istermiyorsun
nikahsız bir iş çevirmiyordsun
o zaman kız kurusu evde kalmış oluyorsun şimdi bunu da inkar edersin,
![]()
Yok kız çocuk olduğundan beri gitmiyorlar.
adını meloş koyun dedik koymadılar teyzoş , yaşlılara saygı kalmamışÇiğdemin çocuğu mu oldu ? ne güzel
Bekarım ve hayatımda kimseyi istemiyorum, bu kız kurusu demekse evet öyleyim.![]()
bu da kendine yazık etti.ss @Dosi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Bully @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @12.AdamÇiğdemin çocuğu mu oldu ? ne güzel
Sinan Akçıl’la da çıkmıştı, Türk seviyor demek ki
Aaaa naptılar ki ablama 😱 @Dosi @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Yakamoz-Asi @12.Adam @RüzgarGülü @Gerekli24 @serhatt @Emre OzansoySinan Akçıl’la da çıkmıştı, Türk seviyor demek ki![]()
Kuzz ileride yalıya kapak atarsan şu dekorasyonu değiştir gözüm kanadıBekarım ve hayatımda kimseyi istemiyorum, bu kız kurusu demekse evet öyleyim.![]()
Gözüm kanadı.Kuzz ileride yalıya kapak atarsan şu dekorasyonu değiştir gözüm kanadı
Bir şöyle mütevazi olamadınGözüm kanadı.![]()
Tatlım mütevazının sözlük anlamıyım ben.
Çiğdemin çocuğu mu oldu ? ne güzel
Sinan Akçıl’la da çıkmıştı, Türk seviyor demek ki![]()
inş. nafaka olarak migrosun yarısı + anadolu Efes + togg'un %20 hissesini isterGözüm kanadı.![]()
Yalandır ayol Yase boşanmaz.inş. nafaka olarak migrosun yarısı + anadolu Efes + togg'un %20 hissesini ister@Dosi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @cookies @Yakamoz-Asi @12.Adam @Dante @ozmoturk @offensive
bence de ayol kayınpederi daha yaşıyor o ölünce boşarsa çok daha büyük serveti olurYalandır ayol Yase boşanmaz.![]()
Aklı varsa öyle yapar.bence de ayol kayınpederi daha yaşıyor o ölünce boşarsa çok daha büyük serveti olur![]()
Sana seslenmişlerAklı varsa öyle yapar.![]()