ben de serhatın son düğününde uyuyakalıp katılmamıştım her sene yapıyor nasılsa düğün@HollyDemon ☾☆ @Yakamoz-Asi @offensive @ozmoturk @RüzgarGülü @Bully @Emre Ozansoy
@serhatt seni düğüne çağırdı mı ki
ben de serhatın son düğününde uyuyakalıp katılmamıştım her sene yapıyor nasılsa düğün@HollyDemon ☾☆ @Yakamoz-Asi @offensive @ozmoturk @RüzgarGülü @Bully @Emre Ozansoy
Rüyanda görmüşsün düğünü çünkü ben reelde bekarım.ben de serhatın son düğününde uyuyakalıp katılmamıştım her sene yapıyor nasılsa düğün@HollyDemon ☾☆ @Yakamoz-Asi @offensive @ozmoturk @RüzgarGülü @Bully @Emre Ozansoy
Maşallah@xemrexxx @serhatt @cookies @cokiyitvci @Emre Ozansoy @Angelica
![]()
'Betüş' hiç değişmedi ama oğlu boyunu geçti... İşte 20 yaşına basan Ali'nin son hali
Bir dönemin fenomen dizisi “Sihirli Annem”de “Betüş” karakterine hayat veren İnci Türkay’ın, Ahmet Eroğlu ile evliliğinden doğan oğlu Ali 20 yaşına girdi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından oğlunun doğum gününü kutlarken Ali’nin son hali dikkat çekti.www.medyaradar.net
Betüş hiç yaşlanmıyor ya nasıl başarıyor acaba bunuMaşallah![]()
Betüş hiç yaşlanmıyor ya nasıl başarıyor acaba bunu
Ya oğlu da süper annesi gibi. Betuş halen çok genç çok güzel. Yaşlanmiyor. Demek ki mutlu. ❤️Maşallah@xemrexxx @serhatt @cookies @cokiyitvci @Emre Ozansoy @Angelica
![]()
'Betüş' hiç değişmedi ama oğlu boyunu geçti... İşte 20 yaşına basan Ali'nin son hali
Bir dönemin fenomen dizisi “Sihirli Annem”de “Betüş” karakterine hayat veren İnci Türkay’ın, Ahmet Eroğlu ile evliliğinden doğan oğlu Ali 20 yaşına girdi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından oğlunun doğum gününü kutlarken Ali’nin son hali dikkat çekti.www.medyaradar.net
bunları diyip evlenmesi resmen senin gibi yılan çıktıMaşallah@xemrexxx @serhatt @cookies @cokiyitvci @Emre Ozansoy @Angelica
![]()
Oğlunu hemen şu an istiyorumMaşallah@xemrexxx @serhatt @cookies @cokiyitvci @Emre Ozansoy @Angelica
![]()
bunları diyip evlenmesi resmen senin gibi yılan çıktı
Kız Glee Rachel'a benzemiyor mubunları diyip evlenmesi resmen senin gibi yılan çıktı
Yüz biraz ama saç makyaj benzemiyorKız Glee Rachel'a benzemiyor mu![]()
Aynen yüz/bakış olarak dedimYüz biraz ama saç makyaj benzemiyor![]()
oğlanı çökeriyor git gide ecünnü.ssRüyanda görmüşsün düğünü çünkü ben reelde bekarım.![]()
İzin vermesin o da!
@serhatt seni düğüne çağırdı mı ki![]()
Rüyanda görmüşsün düğünü çünkü ben reelde bekarım.![]()
Maşallah@xemrexxx @serhatt @cookies @cokiyitvci @Emre Ozansoy @Angelica
![]()
Çiğdem de böyle biriyle evlenip fındık kırıyordur aman topluyordurOğlunu hemen şu an istiyorumHemen şu an
Yok kız çocuk olduğundan beri gitmiyorlar.Çiğdem de böyle biriyle evlenip fındık kırıyordur aman topluyordur@Dosi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam
o saloz herifi bağlamak için en az 4 tane doğurur zor giderler bu durumdaYok kız çocuk olduğundan beri gitmiyorlar.
Ne salozu be aslan gibi adam.o saloz herifi bağlamak için en az 4 tane doğurur zor giderler bu durumda![]()
safoz yazacaktım ayol çiğdem için diyorum ; herife ne diyeyim tanımam etmemNe salozu be aslan gibi adam.![]()
Bacıma da diyemezsin.safoz yazacaktım ayol çiğdem için diyorum ; herife ne diyeyim tanımam etmem![]()