xBUGRAx
Emekli
PİSİKİYATRİ, PİSİKİYATRİ, PİSKOLOK, PİSKOLOK, PİSİKOLOG, PİSGOLAAG, PİSİKİYATIR, PİSGOLOG...
Her izlediğimde güldüğüm efsane anlardan.Şükran ORAL - Ankara
Telefon Bağlantısı
- MEMEDALİ BEY NOLUR YARDIMCI OLUN
- EN BÜYÜK TOP KİMSE ARABA ONDA DAHA NE DİYEYİM
Eda mıydı neydi adı Evcilik Oyunu'nda da vardı Show'daki.Her izlediğimde güldüğüm efsane anlardan.
Kapaktaki mavili kadını Özlem Türkad sandım bir an.
Mert Öğün'ün gerçekten aşık olduğu program, unutulur muEda mıydı neydi adı Evcilik Oyunu'nda da vardı Show'daki.
Okullu olalım da bizde yaparız böyle programlar merak etme.Dün bunu da izledim çok iyi geldi moralim düzeldi.Gündüz kuşağındaki son program buydu benim için.Coşmuşlardı. @Afet Güçverir
İzledim ben baştan sonra fark etmedim.Mert Öğün'ün gerçekten aşık olduğu program, unutulur mu
Okullu olalım da bizde yaparız böyle programlar merak etme.
Bu arada bu programın bir kısmında Show TV'ye de laf atmışlardı.
Karıştırıyor da olabilirim, İç Yapımlar'a laf atmıştı Seda, Memoş da bir şeyler demişti.İzledim ben baştan sonra fark etmedim.
Hayvana işkence yaparak öğretmiş ruh hastası.
Biliyor muydun bu olayı.Hayvana işkence yaparak öğretmiş ruh hastası.
Bilmem mi 2020 versiyonu da var bak.Biliyor muydun bu olayı.Yalnız aşırı iyi bir video ya gördüğümden beri kaç sefer izledim bilmiyorum. En sonunda spiker kaçıyor odadan.
Tokatlıları seviyorum.Ablam yürek "attırmış".@xBUGRAx
Songül Karlı'dan mini elbiseli poz! Olay oldu
Eski eşi tarafından dolandırılan ve bu haberlerle sık sık gündeme gelen Songül Karlı mini elbiseli pozuyla sosyal medyayı salladı.www.medyaradar.com
Bu neBiliyor muydun bu olayı.Yalnız aşırı iyi bir video ya gördüğümden beri kaç sefer izledim bilmiyorum. En sonunda spiker kaçıyor odadan.
Ekranlara bekliyoruz..Tokatlıları seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?