xBUGRAx
Süper Emekli
Bilmiyorum dün bir enerji gelmişti çabuk gitti geri.Bayadır Gülben övmüyordun, depresyondan çıktın galiba.
Bilmiyorum dün bir enerji gelmişti çabuk gitti geri.Bayadır Gülben övmüyordun, depresyondan çıktın galiba.
Gitmesin geri gelsin.Bilmiyorum dün bir enerji gelmişti çabuk gitti geri.
Forumdaki yanık gacılar temsili.Anne abla falan dinlemez bu. Bu kudurmuş bu.@mrt-06 @alperuz
https://twitter.com/x/status/1266464370965598209
Hiç haberim yok gündemden düştüm iyice.2 saattir Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard'ı, Elon Musk ve Cara ile bastığı haberini okuyorum. Üçlü ilişki yaşamışlar. Görüntüleri bekliyoruz.@Forumdash @dreamy
@Emre Ozansoy @serhatt o kadar konu açıyorsunuz. En sansasyonelini açmamışsınız
Hiç haberim yok gündemden düştüm iyice.
Ve şimdi baktım da asansör falan ne oluyoruz 😱
Bu Jonny tam bir jonny yaa2 saattir Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard'ı, Elon Musk ve Cara ile bastığı haberini okuyorum. Üçlü ilişki yaşamışlar. Görüntüleri bekliyoruz.@Forumdash @dreamy
Bu Jonny tam bir jonny yaaAmma madur olmuş. Öbür konuda da rezalet birisi demek
Ecnebi haberleri ilgimi çekmiyor.2 saattir Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard'ı, Elon Musk ve Cara ile bastığı haberini okuyorum. Üçlü ilişki yaşamışlar. Görüntüleri bekliyoruz.@Forumdash @dreamy
Üçlü olayının ana konusuDiğer konu ne? Oyunculuğunu da mı beğenmiyorsun.😱
Kadın doktor öldürdüğünü, hapse girdiğini, sonra alışkanlık oldu diye adam yaraladığını güle güle anlatmış ve sen hayranı oldun.. Peki.
Üfff herkeste aynı yorumlar izlemeden sadece tweetlere göre.. Kadın övünerek söylemedi onları.Kadın doktor öldürdüğünü, hapse girdiğini, sonra alışkanlık oldu diye adam yaraladığını güle güle anlatmış ve sen hayranı oldun.. Peki.
Ben de bunu paylaşacaktım.
Popstar'daki yüzünü saklayamadı daha fazla.Ben de bunu paylaşacaktım.Armağan kahkahasıyla kendini bitirdi.
O kadar mail attım Perran kutman'ı al diye..
Popstar'daki yüzünü saklayamadı daha fazla.
Uçankuş arşivi kaldırmasa bakardım reytinglerine.Reyting diye diye ne skandal programlara imza attı zamanında.
Medyafaresi'nde de var google'den taratınca çıkıyor.Uçankuş arşivi kaldırmasa bakardım reytinglerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?