napıcan ki 😱Küçük oğlu buysa büyüğü nasıldır Allah bilir.
napıcan ki 😱Küçük oğlu buysa büyüğü nasıldır Allah bilir.
Bir şey yapacağım yok ne fesatsın aklın fikrin algı yapmakta. Küçük oğlu demişler adam 50 yaşında onu diyorum.napıcan ki 😱
Google'dan baktım babası 61 yaşındaymış yani senin gözler kör galiba nasıl 50 olsun :Bir şey yapacağım yok ne fesatsın aklın fikrin algı yapmakta. Küçük oğlu demişler adam 50 yaşında onu diyorum.
Tipine bak bakalım kaç diyeceksin.Google'dan baktım babası 61 yaşındaymış yani senin gözler kör galiba nasıl 50 olsun :
bu 50 mi 😱 o zaman sen de 150Tipine bak bakalım kaç diyeceksin.
Kız yukarıda attığın videoda bir morukla el eleydi, ben de damat o herif sandım.
Cahil hiç mi yabancı dizi film izlemedin ; gelini babası getirir kilisete falanKız yukarıda attığın videoda bir morukla el eleydi, ben de damat o herif sandım.
Gelin dediğin damatlan çıkar.Cahil hiç mi yabancı dizi film izlemedin ; gelini babası getirir kilisete falan
Hoşt sanane.azıcı global düşün
şöyle mütevazi olamadın yani kadıncağız sadece 2 milyar dolarlık dergiyi istemiş evlenme karşılığındaHoşt sanane.
Görgüsüzlük.şöyle mütevazi olamadın yani kadıncağız sadece 2 milyar dolarlık dergiyi istemiş evlenme karşılığında
@Angelica @Yakamoz-Asi @Bully @ozmoturk @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness
https://twitter.com/x/status/1947221276747272577
Ay bayılacam. 😱
Immmm yenir.
Aaaa seni istedikleri günün görüntüleri ortaya çıkmışImmmm yenir.
Aaaa seni istedikleri günün görüntüleri ortaya çıkmış@Angelica @Yakamoz-Asi @Bully @ozmoturk @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?