napıcan ki 😱Küçük oğlu buysa büyüğü nasıldır Allah bilir.![]()
napıcan ki 😱Küçük oğlu buysa büyüğü nasıldır Allah bilir.![]()
Bir şey yapacağım yok ne fesatsın aklın fikrin algı yapmakta. Küçük oğlu demişler adam 50 yaşında onu diyorum.napıcan ki 😱
Google'dan baktım babası 61 yaşındaymış yani senin gözler kör galiba nasıl 50 olsun :Bir şey yapacağım yok ne fesatsın aklın fikrin algı yapmakta. Küçük oğlu demişler adam 50 yaşında onu diyorum.![]()
Tipine bak bakalım kaç diyeceksin.Google'dan baktım babası 61 yaşındaymış yani senin gözler kör galiba nasıl 50 olsun :![]()
bu 50 mi 😱 o zaman sen de 150Tipine bak bakalım kaç diyeceksin.![]()
Kız yukarıda attığın videoda bir morukla el eleydi, ben de damat o herif sandım.
Cahil hiç mi yabancı dizi film izlemedin ; gelini babası getirir kilisete falanKız yukarıda attığın videoda bir morukla el eleydi, ben de damat o herif sandım.![]()
Gelin dediğin damatlan çıkar.Cahil hiç mi yabancı dizi film izlemedin ; gelini babası getirir kilisete falan![]()
Hoşt sanane.azıcı global düşün![]()
şöyle mütevazi olamadın yani kadıncağız sadece 2 milyar dolarlık dergiyi istemiş evlenme karşılığındaHoşt sanane.![]()
Görgüsüzlük.şöyle mütevazi olamadın yani kadıncağız sadece 2 milyar dolarlık dergiyi istemiş evlenme karşılığında
@Angelica @Yakamoz-Asi @Bully @ozmoturk @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness
kalmadı böyle hayırlı patronlarGörgüsüzlük.![]()
Ay bayılacam. 😱
Immmm yenir.
Aaaa seni istedikleri günün görüntüleri ortaya çıkmışImmmm yenir.![]()
Aaaa seni istedikleri günün görüntüleri ortaya çıkmış@Angelica @Yakamoz-Asi @Bully @ozmoturk @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆