Fav10.net Mutlu Yıllar Diler! (2019)

Eline sağlık @Harunnn60 çok güzel olmuş.

Yeni yıl hepimize başta sağlık olmak üzere mutluluk, başarı, huzur getirsin. Nice yıllara

hayatım @Çiğdem- in @destere yi kaçmasın dağa kaldıracağı ; @kerem in neo naziler tarafından sabun haline getirilmiş halinin @Harunnn60 a kargolanacağı; kutupların eriyip @Dosi nin oraları sellerin basacağı ; @cookies in sonunda @serhatt ı öpe öpe susturacağı; @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @MEnes ve @Doğu nun sıvayan yerlerinin tutulacağı ; @ozgur2113 ün sedefini de alıp hayatımızdan sonsuza dek çıkacağı; her izlediği diziden cayan @Billy Kane e @mrt-06 nın bülent ablasının ödül vereceği (!) ; @xBUGRAx in yer gök aşkvari total entrikalarla @Maskeli Fedai yi ele geçireceği ; müvekkilinin saldırması sonucu @Yiğitt in estetiklerinin patlayacağı ; @vadikızı teyzemin yemeklerle @denizz19 marulunun kalbini fethedeceği
; @Forumdash faruk isminin yazılı olduğu kimliğini göstereceği; @Aserat ın kaknemlikten felç olacağı; @bazinga nın lost un finali gibi belirsiz bir son yaşayacağı; @dreamy nin ve @turkuazz ın imana gelmeye devam edeceği ; @batuhankaralar ın yalan haberden tutuklanacağı bir yıl olur inşallah

Son düzenleme:
Ya sen nasıl bi insansın nerenden uyduruyon bu kadar şeyi pes

Allah kahretmesin seni asıl sen o Meryem’ini alıp defol git

Hahah çok iyi yazı

Tüm Fav10 ailesine nice mutlu yıllara. Umarım herkes sevdikleriyle birlikte bol huzurlu, sağlıklı, başarılı, güzelliklerle dolu bir yıl geçirirsiniz. Sizi seviyorum.

Ben de aynı dilekleri sana aynen iade ediyorum tatlım.