Çökmüş zümrütüm
------
Boğazında kalsınaçıkçası görselini gördüğüm gibi dün gene yedim. tavsiye ederim.
Çökmüş zümrütüm
Boğazında kalsınaçıkçası görselini gördüğüm gibi dün gene yedim. tavsiye ederim.
Akın benimdir, benim kalacak.Iyyy bu kudurmuş @serhatt icabına bak rakibinin
Akın benimdir, benim kalacak.
@Angelica ikinizi de oklava işe döve döve öldürür akın ı bırakmaz sizeŞakanın dozu kaçmasın lüffen
Yapar valla@Angelica ikinizi de oklava işe döve döve öldürür akın ı bırakmaz size
Hadi oradan be. Kimselere yar etmem...@Angelica ikinizi de oklava işe döve döve öldürür akın ı bırakmaz size
Yeni yıla kalmamış mıydı? Ayrıca hem bu hemde diğeri 2 dizi fazla olur. Beni diğerinde oyuncu yapma. Bu yeter. Çok sevmiyorum senaryo okumak. Fazla olmasınYENİ SEZON
FAV10 APARTMANI
20 KASIM CUMARTESİ 21.00
2. SEZON FRAGMANI
Dosi : Günaydın. Buyrun bir şey mi oldu ?
Görevli : Hanımefendi Türkiyeden aradığını söyleyen biri var telefonda sizi istiyor.
Dosi heyecanla telefonu eline aldı.
Dosi : Efendim beni istemişsiniz ?
...
@Dosi @Angelica @The_Erinch @xemrexxx @slhttnmtl @Gerekli24 @BARON男爵 @Zeyno @Cervantes @AteşBöceği @Tolstoyevski
Diğeri dediğik Sguid Game mi. O yeni yıldan sonraya kaldı.Yeni yıla kalmamış mıydı? Ayrıca hem bu hemde diğeri 2 dizi fazla olur. Beni diğerinde oyuncu yapma. Bu yeter. Çok sevmiyorum senaryo okumak. Fazla olmasın
Ben zaten bina dışındaydım
Aynen, ama yinede olmak istemem. Arada bakarım ancaDiğeri dediğik Sguid Game mi. O yeni yıldan sonraya kaldı.
Aynı sen uğursuz kara kedi. Sd
Güvenm binanın dışında olmana bu @Mircan Saye sağı solu biranda tepene kül iner vallaBen zaten bina dışındaydım
------
Aynen, ama yinede olmak istemem. Arada bakarım anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?