The_Erinch
Favori Üye
Hepsinde değil mi 😮😮😮 Ne kadar pinti bir avantaj hakkı 🤪Evet + 1 oy hakkınızı hangi kategoride kullanacağınızı soracağım yarın.😊
Hepsinde değil mi 😮😮😮 Ne kadar pinti bir avantaj hakkı 🤪Evet + 1 oy hakkınızı hangi kategoride kullanacağınızı soracağım yarın.😊
Yok hepsinde değil sadece bir grupta kullanabiliyorsunuz +1 oy hakkını. 😊Hepsinde değil mi 😮😮😮 Ne kadar pinti bir avantaj hakkı 🤪
Ana yemekte hangi takımın ne seçtiği çok belli benceBelli etmeyelim de. Acaba yüksük çorba ve mantı aynı takımda mıbir tuhaf olur
Yalnız ana yemek seçen @Dosi ve @Gerekli24 'ün et seçmemesine şaşırdım. Nerde şişler
Tatlı konusunda kararsızım. Çok tatlı sevmiyorum.
Mercimek çorbası ve künefe sanki bir erkek yarışmacının seçeceği tarzda yemekler
@The_Erinch @Mircan Saye
Sen en son 2 oy demedin mi, ayrıca çok karışık sistemin varmış. Gidişatı tam anlatsan fena olmaz. Burada 3 yemek ver ve 3 kategori oluyor. Erinç'in kazandığı da kategori olmalıydı.Evet + 1 oy hakkınızı hangi kategoride kullanacağınızı soracağım yarın.😊
Hepsinde değil mi 😮😮😮 Ne kadar pinti bir avantaj hakkı 🤪
Umarım yanılıp bana oy verdinAna yemekte hangi takımın ne seçtiği çok belli bence
Tamam 2 oy demiştim haklısın hemen değiştiriyorum. Zaten 2 oy da olsa bir kategoride yalnız kullanılacak. Yani iki kategoriye dağıtılamıyor.Sen en son 2 oy demedin mi, ayrıca çok karışık sistemin varmış. Gidişatı tam anlatsan fena olmaz. Burada 3 yemek ver ve 3 kategori oluyor. Erinç'in kazandığı da kategori olmalıydı.
Umarım yanılıp bana oy verdin
Ben herkesin yemek yollayacağını sanmıyorum. Dün bu son foto yollamak dedin. Sonrakinde olmam kazanırsak. Biraz emrivaki oluyor bu. Direk takım şampiyon olsun. Uzatmaya gerek yok. Sadece 1 turda şampiyon belirlemek yarışma ruhuna aykırıTamam 2 oy demiştim haklısın hemen değiştiriyorum. Zaten 2 oy da olsa bir kategoride yalnız kullanılacak. Yani iki kategoriye dağıtılamıyor.
Yani sonuçlar açıklandığında , @The_Erinch e soracağım bu +2 oyu hangi kategoride kullanmak istediğini. Sonra + 2 oy eklenecek. Ve Sonra yemeklerin kimlere ait olduğu açıklanacak. Sonra kaybeden takımın hepsi elenecek ve kazanan takım ile final oyunu oynayacağız.
Final oyunu da yaratıcılık üzerine olacak. Kazanan takımın hepsi bir yemek gönderecek ve en çok oy alan yarışmacı Fav10 Masterchef Şampiyonu olacak.🤗
Umarım anlaşılır yazabilmişimdir
Tamam O zaman . Bu oyunu kazanan takımın hepsi şampiyon olsun. Güzel fikirmiş. Zaten dediğin gibi senaryo.😁Ben herkesin yemek yollayacağını sanmıyorum. Dün bu son foto yollamak dedin. Sonrakinde olmam kazanırsak. Biraz emrivaki oluyor bu. Direk takım şampiyon olsun. Uzatmaya gerek yok. Sadece 1 turda şampiyon belirlemek yarışma ruhuna aykırı
Senaryoyu yarışma yaptın.
@The_Erinch ben @Angelica ve @Zeyno paylaşırız kazanırsak. Diğerleri birşey yapmadıTamam O zaman . Bu oyunu kazanan takımın hepsi şampiyon olsun. Güzel fikirmiş. Zaten dediğin gibi senaryo.😁
O zaman bu yarışmayı kazanan takıma büyük ödülü ben yarışma bitiminde söyleyeyim. Sürpriz olsun. Bakalım takımca ödülü paylaşabilecek misiniz?😁🤣
Ama sonuçta aynı takımın önlüğünü giydiniz. Bence onlarada parayı eşit bölün. @The_Erinch abinin adaletli bir şekilde dağıtacağına inanıyorum. Çünkü para onun hesabına yatar.😁😁😅🤣🤣😊@The_Erinch ben @Angelica ve @Zeyno paylaşırız kazanırsak. Diğerleri birşey yapmadıha aramızda da anlaşamazsak tabakları kazananlar paylaşsın
Diğer 4 üye öldürür seni umarım@The_Erinch ben @Angelica ve @Zeyno paylaşırız kazanırsak. Diğerleri birşey yapmadıha aramızda da anlaşamazsak tabakları kazananlar paylaşsın
Para senin hesabına yatar kanal tarafından , hem sen kaptansın. Haklısın vakit ayırıp katılanlar daha hakediyor.🤗Eğlence amaçlı olsada vakit ayırıp burada bulunanlara ödül dağıtırım kazanırsak 👌👌👌 O kişilerde son derece belli zaten 😊🥳 Özellikle tatlının sahibi büyük bir teşekkürü hakediyor.
Aaa ben bu kadar kısa sanmıyordum. Umarım ilerleyen zamanlarda böyle bir şey daha yaparız.Tamam 2 oy demiştim haklısın hemen değiştiriyorum. Zaten 2 oy da olsa bir kategoride yalnız kullanılacak. Yani iki kategoriye dağıtılamıyor.
Yani sonuçlar açıklandığında , @The_Erinch e soracağım bu +2 oyu hangi kategoride kullanmak istediğini. Sonra + 2 oy eklenecek. Ve Sonra yemeklerin kimlere ait olduğu açıklanacak. Sonra kaybeden takımın hepsi elenecek ve kazanan takım ile final oyunu oynayacağız.
Final oyunu da yaratıcılık üzerine olacak. Kazanan takımın hepsi bir yemek gönderecek ve en çok oy alan yarışmacı Fav10 Masterchef Şampiyonu olacak.🤗
Umarım anlaşılır yazabilmişimdir
(Bu yüzden Masterchef - özel yazıyor başlıkta , kısa bir masterchef serüveni gibi)Aaa ben bu kadar kısa sanmıyordum. Umarım ilerleyen zamanlarda böyle bir şey daha yaparız.
Tatlının sahibi olsa gerek 😅1 arkadaş sadece tatlıya oy verip kaçmış
Bari diğerlerine de verseydiTatlının sahibi olsa gerek 😅
Sonuçlar açıklanmadı mı, yoksa ben mi kaçırdım 😉 @Mircan Saye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?