M TV Fav10 Masterchef - Final | 4.Bölüm - Şampiyon " MAVİ TAKIM "

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan STAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HER KATEGORİDEN 1 YEMEĞE OY KULLANABİLİRSİNİZ?

• ÇORBA ---> MERCİMEK ÇORBASI

Oy: 4 33.3%
  • ÇORBA ---> YÜKSÜK ÇORBASI

Oy: 7 58.3%
  • ANA YEMEK ---> BEYTİ KEBABI

Oy: 7 58.3%
  • ANA YEMEK ---> KAYSERİ MANTISI

Oy: 4 33.3%
  • TATLI ---> KÜNEFE

Oy: 1 8.3%
  • TATLI ---> SOĞUK BAKLAVA

Oy: 11 91.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Ana yemekte hangi takımın ne seçtiği çok belli bence

Evet + 1 oy hakkınızı hangi kategoride kullanacağınızı soracağım yarın.😊
Sen en son 2 oy demedin mi, ayrıca çok karışık sistemin varmış. Gidişatı tam anlatsan fena olmaz. Burada 3 yemek ver ve 3 kategori oluyor. Erinç'in kazandığı da kategori olmalıydı.
Hepsinde değil mi 😮😮😮 Ne kadar pinti bir avantaj hakkı 🤪
Ana yemekte hangi takımın ne seçtiği çok belli bence
Umarım yanılıp bana oy verdin

Tamam 2 oy demiştim haklısın hemen değiştiriyorum. Zaten 2 oy da olsa bir kategoride yalnız kullanılacak. Yani iki kategoriye dağıtılamıyor.

Yani sonuçlar açıklandığında , @The_Erinch e soracağım bu +2 oyu hangi kategoride kullanmak istediğini. Sonra + 2 oy eklenecek. Ve Sonra yemeklerin kimlere ait olduğu açıklanacak. Sonra kaybeden takımın hepsi elenecek ve kazanan takım ile final oyunu oynayacağız.

Final oyunu da yaratıcılık üzerine olacak. Kazanan takımın hepsi bir yemek gönderecek ve en çok oy alan yarışmacı Fav10 Masterchef Şampiyonu olacak.🤗

Umarım anlaşılır yazabilmişimdir

Reactions: Gerekli24 and Dosi
Ben herkesin yemek yollayacağını sanmıyorum. Dün bu son foto yollamak dedin. Sonrakinde olmam kazanırsak. Biraz emrivaki oluyor bu. Direk takım şampiyon olsun. Uzatmaya gerek yok. Sadece 1 turda şampiyon belirlemek yarışma ruhuna aykırı

Senaryoyu yarışma yaptın.

Reactions: STAR
Tamam O zaman . Bu oyunu kazanan takımın hepsi şampiyon olsun. Güzel fikirmiş. Zaten dediğin gibi senaryo.😁

O zaman bu yarışmayı kazanan takıma büyük ödülü ben yarışma bitiminde söyleyeyim. Sürpriz olsun. Bakalım takımca ödülü paylaşabilecek misiniz?😁🤣

Reactions: Dosi
@The_Erinch ben @Angelica ve @Zeyno paylaşırız kazanırsak. Diğerleri birşey yapmadı
ha aramızda da anlaşamazsak tabakları kazananlar paylaşsın

@The_Erinch ben @Angelica ve @Zeyno paylaşırız kazanırsak. Diğerleri birşey yapmadı
ha aramızda da anlaşamazsak tabakları kazananlar paylaşsın
Ama sonuçta aynı takımın önlüğünü giydiniz. Bence onlarada parayı eşit bölün. @The_Erinch abinin adaletli bir şekilde dağıtacağına inanıyorum. Çünkü para onun hesabına yatar.😁😁😅🤣🤣😊

Reactions: The_Erinch and Dosi
Eğlence amaçlı olsada vakit ayırıp burada bulunanlara ödül dağıtırım kazanırsak 👌👌👌 O kişilerde son derece belli zaten 😊🥳 Özellikle tatlının sahibi büyük bir teşekkürü hakediyor.

Reactions: Angelica and STAR
Para senin hesabına yatar kanal tarafından , hem sen kaptansın. Haklısın vakit ayırıp katılanlar daha hakediyor.🤗

Aaa ben bu kadar kısa sanmıyordum. Umarım ilerleyen zamanlarda böyle bir şey daha yaparız.

Reactions: STAR
Aaa ben bu kadar kısa sanmıyordum. Umarım ilerleyen zamanlarda böyle bir şey daha yaparız.
(Bu yüzden Masterchef - özel yazıyor başlıkta , kısa bir masterchef serüveni gibi)

Hatta son düzenlemeyle daha kısa oldu. Bu bölüm son bölüm oldu. Kazanan takımın hepsini şampiyon olarak sayacağız.

İlerleyen zamanlarda ben de düşünüyorum. Güzel bir deneme oldu hepimiz için en azından nasıl olduğunu gördük. 🤗
------

@AteşBöceği @Cervantes oylarınızı kullandınız mı?😊

Reactions: Gerekli24
Oylarımı şimdi kullandım.
Tatlı şaşırttı

Komple bizim takıma oy verdim bence. Bakalım haklı çıkacakmıyım

Reactions: STAR and The_Erinch